I
Ivana Boom Nikolić - Ispočetka - Ano no ma li ja! Odlican letnji hitic, super start za Boom u solo varijanti, super za start FSCa!
Niall Horan - The Show - Korektna, konkretna balada. Ne istice mi se.
Normani - Motivation - Jao pa ko je ovo? I pesma i spot podsecaju na dvehidljadite, veliki plus kod mene.
Skylar Grey - Final Warning - Pfffff. Mmmmm, uffff, oooooo? Samo slova.
AIELLO - Fino all'alba (ti sento) - Dize u svakom smislu. Bravo!
Empara Mi - WYGD - Za inicijalno (potencijalno) glasanje, sredina. Mora da mi se svari refren. Ne znam je l lezi il ne lezi.
Kemal Monteno - Nije htjela - Ne zelim ni ja.
Cher Lloyd - One Drink Away - Imam problem sa pesmama od 2 minuta i par sekundi
Joel Santos - No Te Creas La Gran Cosa - Televisa presenta. Samo mi fali jos Viliam Levy da skace po plazi polugo. i da se smorim nacisto.
Dotter - No Room For Love - Klasicni svedski pesmuljak. Simpa skroz, u drugu ruku reinkarnacija.
Loredana Bertè - Figlia di... - Ova zena je zmaj. Gde nam je Eticafscwiki.com da kaze koja je obrada u pitanju koja je vec bila (zvuci mi jako poznato odnekud).
David Kushner - Daylight - Svidja mi se njegov glas, ima elevaciju do kraja, zbunjen
Mayssa - TiTi - Volim orijental. Moze uvek ako je lepo upakovano.
ZIAN - Demon Inside - Uhhhh. Malo repetitivno, ali u isto vreme mocno zvuci. Za sada najubedljivije u smislu pobednika (molim vas nemojte bojkotovati!).
Gianni Fiorellino - Tu si' 'a fine do' munno - Ljubav me ne inspirise.
Rosalia- Di mi nombre - Zanimljivo. Iako mi je na prvu loptu malo promakla.
Iggy Pop - Strung Out Johnny - Pa ne znam sta da mislim. Ajde jedan respekt za Igija!
Jain - Makeba - Smorcina.. Trenutno najpopularniju pesmu sa mreza na fsc? Pa i nije pametno. Zasitio sam je se i van takmicenja. Zato bojtkot - sori not sori
Winona Oak - She - Nesto cemu bih dao priliku da udje na plejlistu.
Mario Rosini - Sei la vita mia - Tesko mi je da rangiram ovako retro stvari sa necim (delimicno barem) aktuelnim. Isto tako mi nekad bude tesko i da slusam.
Aram MP3 - Alabalanica - Znam od ranije pesmu, meh mi je, a Arama ne podnosim posle homofobicnih izjava.
II
Dua Lipa - Physical - Pa moze, ali ima i boljih ona mnogo
Níkos Oikonomópoulos - Gia Kápoio Lógo Jos jedan grcki narodnjak. Idem da slusam Filarija nmg.
Shania Twain - Up! - Ko se seti ovoga? Ne volim u svakom slucaju.
Bree Runway - Somebody Like You - Prvo veliko bravo ovog polufinaLa! Samo sto nisam prestao da pisem ove polukomentare
Izzy Bizu - White Tiger - Malo krace traje, neupecatljivo.
Minelli - Peligrosa - Ponovo 2 minuta i da pretekne. Cak je i simbol za ESC pesmu, u danasnje vreme, predugacko. Vec vidjeno
Marko Škugor - Kap vode - Zasto mi ovo radite, pitam? Tortura.
OLLIE - Get High - Presladak, drzi paznju, trep trep pustio bih ga u dalji krug.
Jevetta Steele - Calling You - Je l ovo pokusaj da nekima od nas pokazete sta je dobra sisa? Ono jaje sto je obucena drzala mi je skrenulo paznju vise, da bismo i dosli do sisice (citaj sisetina)
KHAYAT - Osoka - Njega nesto ne mirisem od Evrojebacine. Ne prija mi mekatanje. Ni ovde ni tada.
Gjon's Tears - Silhouette - Lepa pesma, po mom misljenju bolja od obe koje je predstavio za evroviziju. Steta.
Zara Larsson - Can't Tame Her - Lepo sto ima malo ritma. Fino mi leze pop pesmuljci danas.
Jonathan Roy - Keeping Me Alive - Promena ritma umalo me ne uspava. Ali dodje do refrena i odgovara mi taman!
Vojko V - Mamacita - O K Zasto mi je ovo top? Ma otkud ovo znam, a opet prvi put cujem.
Delta Goodrem - Keep Climbing - Gubim inspiraciju i da pljunem.
George Ezra - Paradise - Ovo neki poluhit? Prvi put cujem. Ne bih dao lajk kamoli ovih 479k?? Propast sistema.
Alexiane - A Million on My Soul - Ma sta vam je svima danas? Prosek proseka najvise sto moze izvuci od mene.
Zoe Kida - Sunce - Imam soft spot prema Zoe, iako mi je malo nepevljivo i iritantno ovo uvce.
Luca Hänni - Don't Think About Me - Lukana moze uvek, ali vizuelno. Ovaj Bebuka ne.
Ilma Karahmet - Ginem ponosno - Prelepo, iako nisam fan zanra. Mozemo kakiti do prekosutra, al trenutno ima bolje pesme od Emine ex Sandal.
CHINCHILLA - Little Girl Gone - Za kraj smo resili da mi racopamo mozak, koji je svakako neupotrebljiv. Fin refren, moze ajde previse sam hejta bacio ovom polufinalu.