246. FSC - Zodiac!

U ovoj kući od jutros trešti Aram MP3 - Alabalanica. A la Bebi Balanicaaa.

Komentari na moju pjesmu krajnji donji ekstremi par neutralno i par gornjih ekstrema, pogotvo jedan kao ugodno iznenađenje. Dakle, još jedan spušanac na FSC koji je opet ispodprosječan.Da vidimo šta kažu na ovom specijal šampionatu,sve su mi svjetski poznati izvođači.

Eh ta farma... :( Na Pink Reality kanalu su ranije vrteli sve te Farme, ne znam koliko puta sam odgledao Farmu 1... :giggle: ... kako Mitrović svaki projekat obesmisli do te mere da ti se smuči život... Tako su i Pinkove Zvezde kao krenule ok da bi kasnije, kada je Radovićka pobegla nakon dovođenja Maje Nikolić u žiri, zaista postale negledljive...:sick:

Bebica je u prvoj farmi izdominirala - mada je i kasnije imala bisere - doduše to nisam pratio...

Trazili ste, gledajte, uskoro sizu glasovi na adresu Stojkolenda. Mir u svetu, ljubav prema rakovima!

I
Ivana Boom Nikolić - Ispočetka - Ano no ma li ja! Odlican letnji hitic, super start za Boom u solo varijanti, super za start FSCa!
Niall Horan - The Show - Korektna, konkretna balada. Ne istice mi se.
Normani - Motivation - Jao pa ko je ovo? I pesma i spot podsecaju na dvehidljadite, veliki plus kod mene.
Skylar Grey - Final Warning - Pfffff. Mmmmm, uffff, oooooo? Samo slova.
AIELLO - Fino all'alba (ti sento) - Dize u svakom smislu. Bravo!
Empara Mi - WYGD - Za inicijalno (potencijalno) glasanje, sredina. Mora da mi se svari refren. Ne znam je l lezi il ne lezi.
Kemal Monteno - Nije htjela - Ne zelim ni ja.
Cher Lloyd - One Drink Away - Imam problem sa pesmama od 2 minuta i par sekundi
Joel Santos - No Te Creas La Gran Cosa - Televisa presenta. Samo mi fali jos Viliam Levy da skace po plazi polugo. i da se smorim nacisto.
Dotter - No Room For Love - Klasicni svedski pesmuljak. Simpa skroz, u drugu ruku reinkarnacija.
Loredana Bertè - Figlia di... - Ova zena je zmaj. Gde nam je Eticafscwiki.com da kaze koja je obrada u pitanju koja je vec bila (zvuci mi jako poznato odnekud).
David Kushner - Daylight - Svidja mi se njegov glas, ima elevaciju do kraja, zbunjen
Mayssa - TiTi - Volim orijental. Moze uvek ako je lepo upakovano.
ZIAN - Demon Inside - Uhhhh. Malo repetitivno, ali u isto vreme mocno zvuci. Za sada najubedljivije u smislu pobednika (molim vas nemojte bojkotovati!).
Gianni Fiorellino - Tu si' 'a fine do' munno - Ljubav me ne inspirise.
Rosalia- Di mi nombre - Zanimljivo. Iako mi je na prvu loptu malo promakla.
Iggy Pop - Strung Out Johnny - Pa ne znam sta da mislim. Ajde jedan respekt za Igija!
Jain - Makeba - Smorcina.. Trenutno najpopularniju pesmu sa mreza na fsc? Pa i nije pametno. Zasitio sam je se i van takmicenja. Zato bojtkot - sori not sori
Winona Oak - She - Nesto cemu bih dao priliku da udje na plejlistu.
Mario Rosini - Sei la vita mia - Tesko mi je da rangiram ovako retro stvari sa necim (delimicno barem) aktuelnim. Isto tako mi nekad bude tesko i da slusam.
Aram MP3 - Alabalanica - Znam od ranije pesmu, meh mi je, a Arama ne podnosim posle homofobicnih izjava.

II
Dua Lipa - Physical - Pa moze, ali ima i boljih ona mnogo
Níkos Oikonomópoulos - Gia Kápoio Lógo Jos jedan grcki narodnjak. Idem da slusam Filarija nmg.
Shania Twain - Up! - Ko se seti ovoga? Ne volim u svakom slucaju.
Bree Runway - Somebody Like You - Prvo veliko bravo ovog polufinaLa! Samo sto nisam prestao da pisem ove polukomentare
Izzy Bizu - White Tiger - Malo krace traje, neupecatljivo.
Minelli - Peligrosa - Ponovo 2 minuta i da pretekne. Cak je i simbol za ESC pesmu, u danasnje vreme, predugacko. Vec vidjeno
Marko Škugor - Kap vode - Zasto mi ovo radite, pitam? Tortura.
OLLIE - Get High - Presladak, drzi paznju, trep trep pustio bih ga u dalji krug.
Jevetta Steele - Calling You - Je l ovo pokusaj da nekima od nas pokazete sta je dobra sisa? Ono jaje sto je obucena drzala mi je skrenulo paznju vise, da bismo i dosli do sisice (citaj sisetina)
KHAYAT - Osoka - Njega nesto ne mirisem od Evrojebacine. Ne prija mi mekatanje. Ni ovde ni tada.
Gjon's Tears - Silhouette - Lepa pesma, po mom misljenju bolja od obe koje je predstavio za evroviziju. Steta.
Zara Larsson - Can't Tame Her - Lepo sto ima malo ritma. Fino mi leze pop pesmuljci danas.
Jonathan Roy - Keeping Me Alive - Promena ritma umalo me ne uspava. Ali dodje do refrena i odgovara mi taman!
Vojko V - Mamacita - O K Zasto mi je ovo top? Ma otkud ovo znam, a opet prvi put cujem.
Delta Goodrem - Keep Climbing - Gubim inspiraciju i da pljunem.
George Ezra - Paradise - Ovo neki poluhit? Prvi put cujem. Ne bih dao lajk kamoli ovih 479k?? Propast sistema.
Alexiane - A Million on My Soul - Ma sta vam je svima danas? Prosek proseka najvise sto moze izvuci od mene.
Zoe Kida - Sunce - Imam soft spot prema Zoe, iako mi je malo nepevljivo i iritantno ovo uvce.
Luca Hänni - Don't Think About Me - Lukana moze uvek, ali vizuelno. Ovaj Bebuka ne.
Ilma Karahmet - Ginem ponosno - Prelepo, iako nisam fan zanra. Mozemo kakiti do prekosutra, al trenutno ima bolje pesme od Emine ex Sandal.
CHINCHILLA - Little Girl Gone - Za kraj smo resili da mi racopamo mozak, koji je svakako neupotrebljiv. Fin refren, moze ajde previse sam hejta bacio ovom polufinalu.

Moj konacni komentar. Nema dovoljno vatre... o_Oo_O Uptempo i vatra nije isto, ocekivao sam najvise od vatrenih znakova, nisam pratio koji izvodjac je u kom znaku, ali pesama da uzburkaju srce, prodrmaju telo, zaista malo.

Sto se priredbe tice, sve zavisi od toga kada svi forumasi budu poslali svoje glasove. Imao sam u planu da bude sutra oko 14-15h, ali su mi iskrsle neke obaveze pa bi mozda bilo bolje da bude uvece oko 20h. Ako svi budu glasali na vreme i ne budu cekali zadnji momenat onda mogu da stignem da pripremim sve za priredbu i show bi bio oko 14h.

witch-stir-the-pot.gif

Back