246. FSC - Zodiac!

Jutros je opet nekome pisala poruku hteo sam da skrinujem al me bilo blam optužbe da uhodim!!!
I kad sami udjemo u svoje poruke, pise da smo s nekim u konverzaciji. Znaci, to sto vidis, tvoje oci te varaju. ;)

Znači sa tobom se dopisuje. Super što smo saznali. :)
Ko se dopisuje samnom? Sad sam izbrojala, do sada sam imala komunikaciju sa 14 forumasa, sve regularno. ;)
Zadnji post sa forumasem MilanB-om. :ROFLMAO:

Slušam finaliste danas, glasam večeras, da završim priču sa ovim izdanjem.*

(*neću imati vremena narednih dana)

mad cat GIF by sheepfilms

Izgleda da radi 🤣

Probudio se, odgledao pf-e rezultate i vratio se da spavam.

Pre svega drago mi je da je Stole organizator u finalu (sad svi znaju da sam najvatreniji navijac organizatora nepobednika, makar sa najgorom pesmom). Proglasenje vizuelno i scenarinski odlicno. Bravo.

Jos jednom sam poslao meni jednu od najlepsih pesama i interpretacija i zavrsio pretposlednji. Bilo je lepih komentara, tako da nisam za dzabe poslao.
Moji poeni u 1. pf:

8p Gianni Fiorellino
7p Joel Santos (izvini MilaneB)
2p Loredana Bertè
----------------------------
11. Niall Horan

Bar mi je drago sto su umesto njih u finalu upale Cher Lloyd i Winona Oak.

2. pf:

12p Marko Škugor
10p Jonathan Roy
8p Bree Runway
6p CHINCHILLA - bravo za izbor Majsta94; u finalu bi jos napredovala
2p Delta Goodrem
1p Alexiane
------------------------
11. Níkos Oikonomópoulos

Drugo pf-e mi je bas jako. Recimo Nikos mi je u pf-u 11. a ukupno 17.
Kao sto se vidi, unistili ste mi 2. pf-e. Sramite se.

Cestitke i sretno svim finalistima. (y)

Sve ok. Bar si me pogurao malo u ukupnom plasmanu. :)

Nego gde su poeni za Kušnera? Nije valjda da si i ti počeo da se zanimaš bojkotom. :LOL:

Džonatan Roj definitivno najnepravedniji ispadak na ovom FSC-u.

Pesma predivna! Stvarno nezasluženo ispao Džonatan. :(

Moj komentar:
David Kushner - Daylight 6-7 - Najveci problem mi je glas koji mi ne prija. Pesma jos i nije tako losa, ali zbog njega ne mogu da doprem do pesme.

Borio se da ne bude poslednji. Njegov glas, bar u ovoj pesmi, mi ne prija. Delio je 17.-18. mesto.

Nemam volje da slusam finaliste suprotnog polufinala, tako da verovatno necu glasati, eventualno ako se predomislim do prekosutra, ali trenutno sam bas smoren za FSC.

Back