Opet da napomenem bili smo u različitim polufinalima, tvoja pesma mi je 4. na celom fsc-u, ali zar bi sad svi koji nisu prošli trebali biti smoreni, razočarani i da ne glasaju ..samo učestvovanje sa najboljom/najgorom pesmom nosi rizik ne prolaskaNemam volje da slusam finaliste suprotnog polufinala, tako da verovatno necu glasati, eventualno ako se predomislim do prekosutra, ali trenutno sam bas smoren za FSC.
Buvara? Jel to Vendi domacica? Pitam posto je Vendi inace kraljica tih buvara.Domaćin mi bacio dojavu da će program u buvari biti oko 21:00h.
Opet da napomenem bili smo u različitim polufinalima, tvoja pesma mi je 4. na celom fsc-u, ali zar bi sad svi koji nisu prošli trebali biti smoreni, razočarani i da ne glasaju ..samo učestvovanje sa najboljom/najgorom pesmom nosi rizik ne prolaska
Gledaj to s pozitivne strane, barem si onomad u istoj situaciji s Feel it still prošao u finale.Razocaran jer se odma uvidelo u komentarima da je to sto su ljudi rekli da su je hteli slati ostavilo efekat vrz to kako su ljudi reagovali na pesmu, sto je onda dovelo i do ispadanja.
Mislim da si me ti upravo bojkotovao na prošlom izdanju.
Slažem se sa kolegom Vodenjakom. Treba biti gospodin i iznad situacije.Ja se uopšte ne slažem!
Ako ti se ne sviđa plasman, u redu je da budeš ljut, ali onda eventualno nemoj učestvovati sledeći put.
Ako si se već prijavio, ispoštuj takmičenje i organizatora i pošalji finalne glasove. Bojkotovanje glasanja zbog ličnog nezadovoljstva je jako nesportski i ne može se ničim opravdati.