246. FSC - Zodiac!

Domaćin mi bacio dojavu da će program u buvari biti oko 21:00h.

Nemam volje da slusam finaliste suprotnog polufinala, tako da verovatno necu glasati, eventualno ako se predomislim do prekosutra, ali trenutno sam bas smoren za FSC.
Opet da napomenem bili smo u različitim polufinalima, tvoja pesma mi je 4. na celom fsc-u, ali zar bi sad svi koji nisu prošli trebali biti smoreni, razočarani i da ne glasaju ..samo učestvovanje sa najboljom/najgorom pesmom nosi rizik ne prolaska

Opet da napomenem bili smo u različitim polufinalima, tvoja pesma mi je 4. na celom fsc-u, ali zar bi sad svi koji nisu prošli trebali biti smoreni, razočarani i da ne glasaju ..samo učestvovanje sa najboljom/najgorom pesmom nosi rizik ne prolaska

Razocaran jer se odma uvidelo u komentarima da je to sto su ljudi rekli da su je hteli slati ostavilo efekat vrz to kako su ljudi reagovali na pesmu, sto je onda dovelo i do ispadanja.

Naravno to ne znaci da mislim da je ceo forum tako glasao, ali svakako nije prijatno doziveti bojkot.

Razocaran jer se odma uvidelo u komentarima da je to sto su ljudi rekli da su je hteli slati ostavilo efekat vrz to kako su ljudi reagovali na pesmu, sto je onda dovelo i do ispadanja.
Gledaj to s pozitivne strane, barem si onomad u istoj situaciji s Feel it still prošao u finale. 🙂

Nadam se da nije veceras Slusamo FSC i da ce se sutra odrzati oko 20h. 🤞

Ja skroz razumem potrebu da se ne glasa u finalu u koje nisi prošao sa pesmom za koju smatraš da je trebala da bude tamo. I ja sam tako postupio jednom i uopšte mi nije žao. Smatram da je to tada bila ispravna odluka. Srećom sada je ta nepravda delimično popravljena na Šampionatu.

Na Niku je da sam proceni da li to treba ili ne treba da uradi jer uz takav potez sledi i diskvalifikacija sa sledećeg FSC-a.

Podržavam i ja to neglasanje kao vid protesta iz nezadovoljstva. Možda je trebalo i ja da ne glasam na prošlom izdanju, mada sam svakako isto prošao na kraju.

Ja podržavam isto u smislu jer tako lakše bude sujeti. Međutim, ako gledamo objektivno, na kraju samo sebi time naškodimo jer ostale učesnike baš briga da li ćeš glasati ili ne.

Ja se uopšte ne slažem!
Ako ti se ne sviđa plasman, u redu je da budeš ljut, ali onda eventualno nemoj učestvovati sledeći put.
Ako si se već prijavio, ispoštuj takmičenje i organizatora i pošalji finalne glasove. Bojkotovanje glasanja zbog ličnog nezadovoljstva je jako nesportski i ne može se ničim opravdati.

Mislim da niste u pravu. Ovo je igra, svakako da će biti možda malih diskriminacija, bojkota, ali tako je- kako je.
6 puta igram, 5 pesama koje sam poslao volim, jedino kada je Petar organizovao jfsc sam poslao ono što sam tada pronašao. Samo jednom sam prošao u finale, zar bi trebalo da sam bojktovao preostala 5 puta jer eto meni se pesma mnogo sviđa a nekim forumašima ne.

@dracarys

Čekaj da osetiš bojkot na svojoj koži, pa onda pričaj. :D
Mislim da si me ti upravo bojkotovao na prošlom izdanju.
2 puta sam 11. mesto u polfinalu. Ovu pesmu obožavam, "volim" je više od 5 pesama iz mog polufinala koje su prošle u finale, ali pobogu šta imam da se ljutim.
Razočarenje (kod mene trenutno ne) je okej, ali bojkot mislim da ne.

Smile Fading Season 9 GIF

Ja se uopšte ne slažem!
Ako ti se ne sviđa plasman, u redu je da budeš ljut, ali onda eventualno nemoj učestvovati sledeći put.
Ako si se već prijavio, ispoštuj takmičenje i organizatora i pošalji finalne glasove. Bojkotovanje glasanja zbog ličnog nezadovoljstva je jako nesportski i ne može se ničim opravdati.
Slažem se sa kolegom Vodenjakom. Treba biti gospodin i iznad situacije.

Nije ti za svaku pesmu podjednako važno da li si prošao u finale ili ne. To je prosto tako. Ja da sam na prošlom izdanju sa Teom završio u bottom 3 polufinala bilo bi mi svejedno, jer čim sam je poslao znao sam da će za veći deo foruma to bi treš kojeg se gnuša. Ali isto tako postoje pesme za koje smatraš da zaslužuju odličan rezultat (potpuno je nebitno da li si ti to umislio ili je to realno tako) i onda te sačeka šok. Ja nikada ne ulazim u to da li je neko glasao random, bojkotovao, taktizirao... ne interesuje me, ali isto tako ne vidim zašto bi bilo kome smetala samodiskvalifikacija sa takmičenja.

Nije to nepoštovanje ni učesnika ni organizatora (naravno pod uslovom da mu kažeš na vreme da nećeš glasati). U slučaju neglasanja ti si jedino sankcionisao samog sebe i nikog drugog.

Back