246. FSC - Zodiac!

Znači trenutno se vodi blaga borba između tri pesama. Kad bi bio neki ESC2003 triler.

Ja sam glasao i spremio pogadjanja. Jedino mi zao za pesmu na 11. mesto sto sam stavio, ali generalno je slabo finale. Jedva cekam da proverim dali me je ko god je poslao Ziana bojkotovao kao konkurenta.

Ja ću večeras, poslušao bih još jednom pesme. Skoro mi nije bilo ovako komplikovano da sastavim glasove. Bukvalno sam u fazonu, ako neko želi neki poklon poen, neka mi se javi, znači toliko mi je loše finale. o_O
Mogu i dva poena 😂

Glasao, poeni od 1-5 su definitivno poklonjeni, sumnjam da bi te pesme u bilo kojoj jačoj konkurenciji uopšte bile u poziciji da dobiju bilo kakve bodove. Sad vidim i da je čak 9 od 13 pesama iz crvene zone mojih komentara u finalu, a samo 6 od 16 iz zelene zone. o_O Bukvalno-ne ponovilo se.

Znači imam šanse, iako mislim da nisam bio u crvenoj zoni. :LOL:

Djole sa njegovim poenima:

ljubav-navika.gif

Nešto me intuicija muči, kao da nešto treba da se desi. Uhhh, nemiri.

FInalni glasovi za Zodiac prosledjeni. Glasanje bilo napeto do zadnjeg, menjale se pozicije i bodovi u sekundi. Zadovoljna dodeljenim bodovima.

Koliko jako izdanje. Opet sam na mukama za poene, ne pamtim kada mi je ovako bilo. Sve kao ajde taman one polufinalne što su ispale, zamene druge kojima nisam mogao da dam u polufinalu, sad dođu i neke druge i ne znam gde ću. Opet imam 13 pesama za poene.. sada tek vidim da su mi ispali veliki glasovi u pfu. 4 pesme ali to ću napisati kada se završi da ne otkrivam.

Glasao, na kraju je bilo solidnog izbora pesama, 8 koje stvarno zasluzuju poene, jedno 5 koje su bile tu oko 1,2 boda i samo mozda nekoliko pesama koje su ili predosadne ili ono krece krv na usi 😁

Podsetnici poslati.
Da vidimo stanje na tabeli:

22/42

118
pobednik polufinala
110
102
pobednik polufinala
85
80
80
69
67
66
63
52
51
51
46
46
43
42
prvi iznad crte
31
31
27
prvi iznad crte

16
reko bih hvala na 16 poena, ali ipak postoji neka minimalna šansa da je 27 :ROFLMAO:

Back