246. FSC - Zodiac!

Ali stvarno. Malo poštovanja za osobu koja se odluči da organizuje FSC. I ja praktikujem da lajkujem post, ali nekad zaboravim zato što glasove upisujem tek posle par sati od primljene poruke, pretpostavljam da je i sa Stoletom isto. Ako nešto nije u redu, svakako ćete biti obavešteni.

Znači danas je kraj najgledanijem FSC-u godine. Uživao sam na ovom izdanju! 💓

Njega će izgleda ta rečenica da prati zauvek.. :LOL: :ROFLMAO::ROFLMAO:
Pa je, meni je gušt upisivati glasove u tablicu i gledati kako se sve mijenja. Ako je nekome to tlaka onda jbg, onda bolje da ne radi organizaciju.

Meni to ima itekako smisla nakon što sam organizovao i izanalizirao osećanja nakon završetka. 😍

Shvatio sam koliki sam štreber kad sam sve na vreme morao da obavljam i dodelu brojeva i prijave i pravljenje banera nakon svake prijave da se ne pretrpam vremenski, pa onda kad dođe na red eksel pa tu gledam svaku ćeliju da nije neki broj progutan. 😆 još na sve to da animiram publiku da im ne bude dosadno, svaki dan neki program je morao da se desi. 😆

Je stresno je kada 50% svih glasova krene dolaziti u zadnja 2 sata pred završetak glasovanja, a rok je nekoliko dana.
Mene više muči da ne fulam u predstavljanju finalista... Ili da mi se nešto ne dogodi nepredviđeno pa ne ispoštujem postavljenu satnicu.

Takođe, baš mi leglo izdanje po pesmama i svaka čast ljudima na trudu! Samo nastavite!

Ja bih glasao ovako da nemam zabranu prilaska:

12 Ispočetka
10 Alabalanica
08 No Room for Love
07 Ginem ponosno
06 Demon Inside
05 TiTi
04 WYGD
03 She
02 Osoka
01 Mamacita

Jedva čekam da probam da pogađam ko je šta poslao, to nikad nisam radio! Samo polufinaliste, al zaboravili smo Poky i ja ovog puta bili smo zaneseni.

Pa je, meni je gušt upisivati glasove u tablicu i gledati kako se sve mijenja. Ako je nekome to tlaka onda jbg, onda bolje da ne radi organizaciju.

Pa i to što kažeš, mislim, ako neko nije spreman da se prihvati svega (koliko god mi pričali o tome kako je lepo da imamo raznovrsnu listu organizatora i da se forumaši ne ponavljaju), svakako nije obavezno. Nego mi, u isto vreme bilo smešno i simpatično kada si to napisao, pa pojedini krenuli da se zezaju na tu temu.:D

Back