246. FSC - Zodiac!

Ne mogu da verujem da su to izjavljivali za Endregu čim su videli iza koje pesme stoji i da ima šansu za pobedu. Ne razumem zaista, kakav god da je nema potrebe tako se ophoditi prema njemu, vrlo neprijatno.
ja sam se sprdao većinom, s obzirom da je Androga poznat kao troler mora malo i da se uzvrati sa trolovanjem

što se mene tiče ništa ne treba primati ka srcu bilo šta ovde, a verujem i da on tako shvata

Pobjednica svjetska zvijezda na FSC. Moji top 2 poeni su top 2 .Hvala za Ilmu Vaxildran 12 .zeleni-10 ,ro97 Milos-s 7 i ostalima.
Nadam se da se BiH nekad uskoro vrati na ESC ako vratimo pare EBU .Aha ,znači na svetog nikada...Ilmu bi volio vidjeti na ESC pozornici kao i moje Mostarce Adi Šoše ili recimo Ivo Jurić Ani Miljko ili Magdalena Bogić. Može i Marko Bošnjak ,on je Bosanac .Sanjaj ti MarkoH ....

Toliko sam se naložio na Can’t tame her, uf! kakva himnetina! 💅👸💆‍♀️💋
Jeste, skinua sa moje liste, koliko sam navijao za nju kao da sam je ja slao.❤️ Još sam pevačicu prekrstio u Laru tokom ceremonije. 🤭

Poslao glasove. Bilo je jako teško i pošteno sam se namučio (ili sam odabrao previše ili premalo pesama, neću da se otkrijem u kom sam polufinalu).
Voleo bih da prođem, ali to je na vama. Ako sam u prvom polufinalu i ispadnem neće mi biti žao jer pesme kidaju. Ako ispadnem, a u drugom sam polufinalu, bacam kletvu level Ilma Karahmet i dabogda vam gorelo Šimanovce Boxyland.

HHAHAHAHAHAH VRISKAA :ROFLMAO:

Ja sam Sanja, forumaši su Boomara i Ksenija:

Ako ispadnem, a u drugom sam polufinalu, bacam kletvu level Ilma Karahmet i dabogda vam gorelo Šimanovce Boxyland.

Samo probaj!

iKGrcMC.jpg

Last edited:
Back