Ova grafika je hit.Hvala Petre, ja volim da svi budu zadovoljni sa svojim pesmama, da svi uživaju.... Uživam inače...
![]()
Bila mi je Kolonija u opticaju inicijalno, jer je gotivim, ali malo mi je bilo outdated i nedovoljno konkurentno za ovo izdanje.i jedino ovo je iz Hrvatske moglo proci pod “sviđa mi se”? Bosch sačuvaj, ko da smo Gruzija![]()
Colonia je čist zicer ovde jer realno otkida se na Coloniu.Bila mi je Kolonija u opticaju inicijalno, jer je gotivim, ali malo mi je bilo outdated i nedovoljno konkurentno za ovo izdanje.
Hrvatska je praktično premija kao zadatak za ovu temu.
nije da nije rekao lolNije mi toliko loš zadatak tako da mi je glupo da se žalim imajući u vidu šta su neki drugi forumaši sigurno izvukli, međutim lično ne slušam muziku iz te države, te mi je malo bedak da šaljem nešto što inače ne slušam. Imam utisak da bi se neki od vas znatno bolje snašli sa mojim zadatkom i pokidali
Ali je ispala u polufinalima na polovini učešća... Svakako, ne želim da se više priča o ovome niti da zatrpavam temu samo zato što sam saltyColonia je čist zicer ovde jer realno otkida se na Coloniu.
podrska za manjine koje se bore protiv moderatora!Ipak mi je odbijena pesma nakon što je prethodno prihvaćena, tako da se povlačim sa ovog izdanja, pošto ne želim da pošaljem neku drugu pesmuTakođe, mislim da ću generalno da napravim pauzu od FSC-a neko vreme, jer ni na jednom takmičenju do sada nisam imao sreće sa prijavama, pa je malo demotivišuće da uvek šaljem pesme koje su mi drugi ili treći izbor i koje flopnu.
Pozdravljam vas i želim vam uspešan FSC i ostavljam vam pesmu sa kojom bih se takmičio, možda se nekom dopadne. Bend je fenomenalan i pesma je o borbi balkanskih naroda protiv Osmanlija, ali su moderatori odlučili da drugačije protumače