247. FSC - Eurovision Language Diversity

Želim da ti i Mrm debatujete o školi Stanislavskog, baš kao Vendi i Golubovićka 🙏

Pa, da pocnemo:

3166853_whatsapp-image-20220910-at-5.07.58-am_ls.jpg

Mrm aj na hodočašće u Jerusalem pa budi Hadži Mrm.
Moja tetka se pre dve godine prijavila preko crkve na hodocasce u Jerusalim sa jednom prijateljicom, i kad su saznale da je Vendi vodic, ova prijateljica trazila da odsutanu i preabce se na drugu turu isto peko crkve, svestenik jedan je vodio, znas ko je bio u grupi?? Jovana Tipsin! :love:

Kaze mi tetka nisu mogli da je izvade iz reke Jordan, kad je usla sunce ti, nikad da izadje... 🤭🤭🤭 sve je isla zavlacila se u pecine gde su samo isposnici mogli da udju..haos.. :D

1154381_jovaaa_ff.jpg

Moja tetka se pre dve godine prijavila preko crkve na hodocasce u Jerusalim sa jednom prijateljicom, i kad su saznale da je Vendi vodic, ova prijateljica trazila da odsutanu i preabce se na drugu turu isto peko crkve, svestenik jedan je vodio, znas ko je bio u grupi?? Jovana Tipsin! :love:

Kaze mi tetka nisu mogli da je izvade iz reke Jordan, kad je usla sunce ti, nikad da izadje... 🤭🤭🤭 sve je isla zavlacila se u pecine gde su samo isposnici mogli da udju..haos.. :D

1154381_jovaaa_ff.jpg
Previše sam high da comprehendujem info.

• Haha
Reactions: Mrm

ZZTFKCC.gif

I Rivaska je vodila Jerusalim...ali Vendi je kazala da nema pojma, da je povrsna, da nije ni procitala Bibliju... 🤭

I ja se izvinjavam zbog spamovanja. Evo još malo ponoć - imaću i previše posla da sve spremim za sutra.

Back