Želim da ti i Mrm debatujete o školi Stanislavskog, baš kao Vendi i Golubovićka![]()
Pa, da pocnemo:

Želim da ti i Mrm debatujete o školi Stanislavskog, baš kao Vendi i Golubovićka![]()
Mrm aj na hodočašće u Jerusalem pa budi Hadži Mrm.BRAVO!
Boxy docekuje 40. prijavu:
![]()
Moja tetka se pre dve godine prijavila preko crkve na hodocasce u Jerusalim sa jednom prijateljicom, i kad su saznale da je Vendi vodic, ova prijateljica trazila da odsutanu i preabce se na drugu turu isto peko crkve, svestenik jedan je vodio, znas ko je bio u grupi?? Jovana Tipsin!Mrm aj na hodočašće u Jerusalem pa budi Hadži Mrm.
Previše sam high da comprehendujem info.Moja tetka se pre dve godine prijavila preko crkve na hodocasce u Jerusalim sa jednom prijateljicom, i kad su saznale da je Vendi vodic, ova prijateljica trazila da odsutanu i preabce se na drugu turu isto peko crkve, svestenik jedan je vodio, znas ko je bio u grupi?? Jovana Tipsin!
Kaze mi tetka nisu mogli da je izvade iz reke Jordan, kad je usla sunce ti, nikad da izadje...sve je isla zavlacila se u pecine gde su samo isposnici mogli da udju..haos..
![]()
Moja tetka se pre dve godine prijavila preko crkve na hodocasce u Jerusalim sa jednom prijateljicom, i kad su saznale da je Vendi vodic, ova prijateljica trazila da odsutanu i preabce se na drugu turu isto peko crkve, svestenik jedan je vodio, znas ko je bio u grupi?? Jovana Tipsin!
Kaze mi tetka nisu mogli da je izvade iz reke Jordan, kad je usla sunce ti, nikad da izadje...sve je isla zavlacila se u pecine gde su samo isposnici mogli da udju..haos..
![]()
E ajde @Bebi, dosta spamovanja, nemoj da letiš sad ovde kao frizbi...
Nema San Marina.