247. FSC - Eurovision Language Diversity

Dobro ipak je ostalo dovoljno da se ne zna koje su zemlje u opticaju. Sem Hrvatske, naravno.

E ajde @Bebi, dosta spamovanja, nemoj da letiš sad ovde kao frizbi...
Pravi se javio da ga upozorava. Možda ti prvi da prestaneš sa spamovanjem foruma generalno, pa će i ostali da te isprate. A posebno ne treba ni da se zezaš sa pretnjama letenjem i slično.
Mislim da se malo preteruje, meni bar izgleda očigledno da se Mrmi sprda na svoj račun u ovoj situaciji 🫡

• Like
Reactions: Mrm
Izvinjavamo se što zbog spamovanja teme prethodne večeri, voditeljka je donela dobar Pelinkovac pa smo se zaneli. Sada se pije hrišćanska kafa i vrše poslednje pripreme.

Kako je došao dan priredbe, nećemo imati pesmu dana, već ćemo dan započeti sa Introm koji ste već videli ali bez onog dela koji se odnosi na prethodni FSC. Dakle, Official Intro, koji će stajati na mom kanalu, kao istaknuti video za pratioce koji se vraćaju (kako YouTube kaže) - ukupno 11 od nekadašnjih 7200. :( Damn you, Dalibore Đuriću i Trik FX, samo sam hteo da vam klipovi liče na nešto, kinta bi svakako išla vama, kanal nije bio monetizovan.:cry: Ali, nema veze, što bi rekla Mixy - Karma je kučka!​

Last edited:
Damn you, Dalibore Đuriću i Trik FX, samo sam hteo da vam klipovi liče na nešto, kinta bi svakako išla vama, kanal nije bio monetizovan.:cry:
Kakva... da ne kažem šta :mad:

Inače izmeni samo da bude 247. umesto 217. , mali lapsus :ROFLMAO:

Last edited by a moderator:
Prve delegacije polako pristižu u Boxyland. 🥳 U opštem nedostatku vozača autobusa koji masovno odlaze u neke bogatije zemlje tipa Bebilend, Petarstan, Stojkolend i sl. :mad: Šefica ozbeđenja se ponudila da pripomogne.

296604_screenshot-6-1000x0_f.png

ISPLIVAO-HIT-SNIMAK-ZORICA-MARKOVIC-ODLUCILA-DA-POSTANE-VOZAC-AUTOBUSA-Sela-na-vozacevo-mesto-a-onda-se-uputila-OVDE

Last edited:
Zao mi je sto cu propustiti celokupan ovaj dan.:( U najavi izgleda da ce ovo biti odlicno popodne. (y)
Moja delegacija je zadovoljna sa prijemom i spremno docekuju da prosetaju (ne znam ni ja koji) tepih.

@Tinte, pisao sam juče o tome, termini priredbi kao i kod svakog FSC-a se menjaju. Videćemo kako će ići glasanje kod Millana za Šampionat, pa možda predstavljanje, kao glavni segment bude kasnije.

@Tinte, pisao sam juče o tome, termini priredbi kao i kod svakog FSC-a se menjaju. Videćemo kako će ići glasanje kod Millana za Šampionat, pa možda predstavljanje, kao glavni segment bude kasnije.
Ako ce predstavljanje biti posle 23h onda odlicno i prisustvujem. 😅 Druga smena je u pitanju.

Back