247. FSC - Eurovision Language Diversity

qUX1pBG.png

VEČERAS
20:00
Će se potrudim da se buvnem večeraske, samo da počistim nešto.

Tražena je cenzura za mnogo nekih drugih stvari pa ih nisu cenzurisali. Bez brige Bebi, i da cenzurišu dzabe kad je to jedini relevantan opis 😂

Nemam pojma, bude li tog režima Bebi će nestati nećete ni osetiti.

Iga päev mille raisand
Sa teed iseendale
Sa tead teed iseendale
Sa tead teed iseendale 🎶🎶🎶

A ne znam, čemu korišćenje takvih termina? Samo pitam, odmah da se ogradim, posebno što mi je nejasno po tom pitanju da se traži što manje tolerancije prema nekim stvarima, a u isto vreme vidim da niste spremni da isto uradite zauzvrat. :) Mislim, shvatam da je to pojedinima način sprdnje, ali ne mora da znači da je svima prijatno da pročitaju tako nešto.

Upravo, ako je dogovor da od danas svi pišemo tako da se niko ne uvredi, onda to treba svi i da poštuju i da ne postoje izuzeci. Zadržite takve misli za sebe prosto.

Upravo, ako je dogovor da od danas svi pišemo tako da se niko ne uvredi, onda to treba svi i da poštuju i da ne postoje izuzeci. Zadržite takve misli za sebe prosto.
Tebi je uvreda svaka fora koja nije laskava. Onda počni da laskaš i ti drugima, ako tražiš.

Pa ne baš, postoje šale na moj račun na koje sam vrištao od smeha i postoje ljudi koji se toga sećaju, a ovo mi je baš nekako uvredljivo.

A ne znam, čemu korišćenje takvih termina?
ako se misli na vulgaran način na koji sam izrazio zadovoljstvo što su polufinala spojena na Slušamou onda bih se izvinio svakom forumašu, nadam se da se niko nije uvredio

Pa da, dobro i to, ali sam konkretnije mislila na ovo "buvara." Kao što rekoh, razumem da je sprdnja na neki način, ali ne mora značiti da je svako shvata tako.

Evo, izvinjavamo se organizatoru, nećemo više. Samo nas je zanimalo pojašnjenje ovoga. :D

Back