247. FSC - Eurovision Language Diversity

On me nešto ne podnosi zbog Cece... valjda. :rolleyes: Pitao sam ga da učestvuje na FSC-u. Nije hteo.

MISTER - druga grupa
FLEMMING.webp
HOMIE.webp
Isah.webp
Ivan.webp
Kolbeinn.webp

Glasanje je počelo, a traje sutra do 12:00

Sretno ti bilo. (y) Dok sam studirao, nocu sam samo ucio pred ispit ili kolokvijum; a zadatke sam redovno radio nocu. Bukvalno cim padne mrak, prestajem da ucim teorijski deo.

Preslusao sam oba pf-a 3 puta. Po meni su podjednaka pf-a.
Moram priznati da ima malo odlicnih pesama i za moje standarde je ovo osrednji FSC. Dovoljno je istaci da ce mi ukupni TOP 10 izgleda popunjavati devetke.
U svakom pf-u ima po 3-4 desetke, a ocene desetke i devetke su mi rastrkane po celoj Evropi. Nema sad da mi je neki deo Evrope nadjacao ostale.

6URpXDt.gif

Danas slušamo jedinu pesmu (ispravite me ako grešim) koja je na Evroviziji otpevana na arapskom jeziku. Predstavljala je Maroko 1980. godine i zauzela pretposlednje mesto. To je ujedno i jedino učešće Maroka na ovom takmičenju. Priželjkivao sam da mi zapadne ovaj zadatak, a na kraju ga niko nije izvukao.​

Gde je Bebe? Čuvate ga za kraj hmmmm?
Gruzijac za mene ništa, ne radi me.

Ali @Bebi - jevi komentari sa Slušamo - Za Turčina - ne verujem mu da ova žena umire za njim, za Makedonca - e ovom verujem da je*e. Izvinjavam se, vulgaris, kako reče Vendi u jednom talk show-u kad joj izletela psovka. :D :ROFLMAO:

Pogodila sva 4 finalista Miss/Mr iz 1.runde, bas imam ukus za izabrati. 😉
Jedva cekam da vidim rezultate iz 2.runde, ovde je bilo cupavo kod Mr-a.
Praticu povremeno, u gradu sam.

Back