Joj Bebi prestani sa tim opisima, zagrcnuh se pijući kafu...Joj Marko Luis ko otužni bibliotekar pred invalidsku penziju.
Kad me lupi inspiracija lupi me, ništa na silu.Joj Bebi prestani sa tim opisima, zagrcnuh se pijući kafu...![]()
Pa gledao sam spotove na preslušavanju, njegov šarm mi je intenzivniji.Kako ti znas odoka ko ti vise lezi?![]()
za Makedonca - e ovom verujem da je*e. Izvinjavam se, vulgaris, kako reče Vendi u jednom talk show-u kad joj izletela psovka.![]()
![]()
Jel vole ljudi u Makedoniji Makedonsku FSC pesmu?On je ozenjen sa bivsom misicom srpskog porekla, tako da snasao se.
Fantastičan fun fact. ChatGPT će ga ugurati u finale.Pa da, on je poprilicno popularan, rekao bi najpopularniji reper u drzavi, mada mu je vrh popularnosti bio negde 2008-13 kad je bio mladji i snimao bezobraznije pesme. Sad se pojavi na svako malo i izbaci pokoju pesmu, uozbiljio se nakon zenidbe i dece. Inace ima govornu manu, ali ga ne sprecava da peva/repuje.
Zato što je broj kandidata za mistera za 10 veći od missica pa imaju dve grupe višeZašto nema misica u ovoj rundi?