247. FSC - Eurovision Language Diversity

Kako ti znas odoka ko ti vise lezi? 🤔
Ma, da, iskustvo. Ja sam mala.

Glasala u 3.rundi. Sigurno fulam bar jednog Mr-a, ali nema veze. Ne moram ja uvek biti u pravu.

Last edited:
za Makedonca - e ovom verujem da je*e. Izvinjavam se, vulgaris, kako reče Vendi u jednom talk show-u kad joj izletela psovka. :D :ROFLMAO:

On je ozenjen sa bivsom misicom srpskog porekla, tako da snasao se.

Pa da, on je poprilicno popularan, rekao bi najpopularniji reper u drzavi, mada mu je vrh popularnosti bio negde 2008-13 kad je bio mladji i snimao bezobraznije pesme. Sad se pojavi na svako malo i izbaci pokoju pesmu, uozbiljio se nakon zenidbe i dece. Inace ima govornu manu, ali ga ne sprecava da peva/repuje.

Pa da, on je poprilicno popularan, rekao bi najpopularniji reper u drzavi, mada mu je vrh popularnosti bio negde 2008-13 kad je bio mladji i snimao bezobraznije pesme. Sad se pojavi na svako malo i izbaci pokoju pesmu, uozbiljio se nakon zenidbe i dece. Inace ima govornu manu, ali ga ne sprecava da peva/repuje.
Fantastičan fun fact. ChatGPT će ga ugurati u finale.
Btw, gde su te predikcije?

Ja bih sačekala sa tim do tamo negde pred kraj glasanja, skoro svako izdanje se neko požali da mu je pesma žrtva stvorenog hajpa, pa je malo dosadilo. Na mene svakako nema uticaj, ali kako hoćete.:)

Na dan zatvaranja glasanja ću objaviti, a najverovatnije kad se zatvore linije.

Mene ChatGPT do sada nije predvideo nijednom za prolaz u finale, ali sam ipak prolazio. Jedino se ne sećam šta je bilo na prethodnom FSC-u i da li je uošte postavljan.

I ja imam amneziju, a možda je čak i pogodio pobednika jer se sećam da je Dulju Ljipu rangirao #1.

Back