247. FSC - Eurovision Language Diversity

Zanimljivo je čitati vas, ne mogu odgovarajući gif da nađem, @Anhel pomozi, dok vi nagađate a ja sve znam. :giggle:

Ko je šta poslao... Neka Oprah... i tako nešto Na moj talenat za mimove odavno je pala neka tama... :( Zašto nisam kao @dodo. :(

Iznenadjujuce zanimljive pesme sam nasla za drzavu koju sam dobila kao zadatak.
Prva pesma koju sam nasla je fenomenalna, bas po mom ukusu, ali je na engleskom. Druga pesma, isto odlicna, ali je pevac ucestvovao na FSC.
Treca sreca. Nadam se.
Pesma uspesno prijavljena. :D
I ja sam prvo našao na engleskom... :D

Pa NF učesnici su dozvoljeni. Ako nije direkt predstavljao svoju zemlju na ESC, može.

Što ja volim tu pesmu xD
Ko bi rekao, nije loša, zanimljiva je..
Boja glasa je vrlo specifična, dobra, jaka, malo je intonacija ljuljala u strofama i engleski je standardno jako loš bio..Azis je bio perfektan kao i drugi prateći... :)

Vreme je za emisiju ili rubriku "FSC THROWBACK". :) Nažalost, meni je ovo druga organizacija, nisam kao Niko koji je svakoga dana mogao da nas priseća svojih ranijih odličnih tema. Ja ću morati nekako drugačije da vas animiram.

omJY9F3.gif

Volim kako je stari forum menjao izgled u skladu sa temom Evrovizije svake godine

Samo da vidim ko mi ovaj put nece doceniti pesmu. Ako ne docenite ima da budu skandali 😝

Što? Baš lepa pesma, pošto spot ne postoji uzeo sam delove iz najavne špice. Sećam se da nikakvog lajva nije bilo sem Milice Pavlović. :ROFLMAO:

Meni je žao što nisam učestvovao na tom izdanju, znam da sam se vratio na forum odmah na sledeće izdanje. :D

Back