247. FSC - Eurovision Language Diversity

Što? Baš lepa pesma, pošto spot ne postoji uzeo sam delove iz najavne špice. Sećam se da nikakvog lajva nije bilo sem Milice Pavlović. :ROFLMAO:
Jeste lepa i vraća me u detinjstvo, ali nekako mi smeeešno, ne ide uz mene xD
A Micy je to baš lepo otpevala onim njenim tananim glasićem 🥰

Bebi Dol je vrlo zadovoljna predstavnikom Bebilenda, kaže da nije očekivala ovako interesantan splet događaja koji se odigrao oko odabira predstavnika. Zadatak je bio veoma težak, al uspeli smo da ga savladamo jer prepreke su tu da bi do cilja stigli ponosno sa novim znanjem i veštinama!
Očekujemo dobar response na song, a ponajviše očekujemo da nam žiri Mrmoslavije konačno udele neke poene jer smo shvatili da nas izbegavaju po političkoj osnovi.

c4a3d88e2a0d1ca069f3a2f55cd14f73.webp

Radimo @Bebi, na promeni tog sastava žirija, često smo imali Savku Gazivodu, Vesnu Rivas, kao članove žiri panela, pa da, eto bilo je nekih animoziteta prema Bebilendu, jelte zbog šefice delegacije, ali ima dobrih izgleda da se već sada, ovom prilikom to izmeni.. 😍

PR naše delegacije Margit Savović šalje pozdrave i podržava reforme u Mrmoslaviji.

margit-savovic-skender.webp

@Bebi

Evo jednog arhivskog snimka kako je Vaša PR Delegacije uživala uz ples naše najlepše i najbolje plesače ikada koja više nije sa nama. :(

Njena verzija Besame mucho je najlepša ljubavna peszma!
Bio je video na yt kako gostuje kod Lee Kiš i peva, al sad nemaaaa. 😭

@Bebi

Evo jednog arhivskog snimka kako je Vaša PR Delegacije uživala uz ples naše najlepše i najbolje plesače ikada koja više nije sa nama. :(

Obožavam seksualno gorenje Xenije u sred popodneva! 🤩

Crnjak, al bio je klip neki klip Filip i Ksenija idu njihove slike kao powerpoint prezentacija i u pozadini pesma "Bang Bang he shut me down" xD

Mislim da sam našao pesmu posle 4 sata kopanja, bušenja i prevrtanja po Spotifaju. Boksiju šaljem račun za terapiju i sasvim izvesnu lobotomiju, jer sam toliko pregoreo posle 100 odslušanih očajnih pesama i nadam se da više nikad neću čuti neku pesmu na ovom jeziku 🫠

Nije konkurentna za bilo kakav ozbiljan plasman i veoma je moguće da će biti patosirana u polufinalu, ali bolje nisam uspeo da nađem a da ostanem dosledan nečemu što je iole približno mom ukusu. Pritom, bez obzira na rezultate mi je još uvek zabavno da učestvujem 🫶🏻

Čestitke Regulus, nije lako i meni je mozak pregoreo danas! :D

Meni još uvek gori i verovatno će goreti do ponedeljka xD Sve neki slični zvukovi, prosečni, a tačno imam viziju kakvu pesmu želim i ne odustajem dok ne nađem tako nešto.

Ja sam sad prezadovoljan pesmom.. 🙂❤️ Baš mi se dopada.. Ne verujem da može da se plasira dalje, ali nećemo nikad da otpisujemo.. zašto bi?

Ja sam u izboru imao 5-6 pesama, pa sam sveo na 3. Jedna bi se najviše dopala FSC klanu, jedna rimokatolićkoj koaliciji i treću bi proždrnula zmija bojkotara. Odabrao sam u trenutku ono što me najviše vuklo i što je imalo najviše duše. Svakako neću obrukati zemlju koju predstavlja Petarstan!

Back