247. FSC - Eurovision Language Diversity

A ja za to vreme gledam jel možemo Bebi i ja, na Una voce per San Marino 2024 bre, ko će da čeka Evroviziju! Aaaaa! :love:

U prestižni Teatro Nuovo di Dogana, prvi red bih bukirao ako ima...nek se javi ko još želi...🥰

1311-2-640x400-1.jpg

Volim ovakve evrovizijske teme iliti podele po drzavama. Svidja mi sto ce svako dobiti po jednu drzavu. Jednu ovakvu temu sam imao u planu.
Sto se tice moje drzave, ne mogu biti nezadovoljan. Prizeljkivao sam jedne od, ali i ova je ok.
Nasao sam pesmu, idealnu da nastavim niz za pretposlednje mesto u pf-u.☺️

A sto se tice Monete, ne bih imao nista protiv da predstavlja San Marino jos nekoliko puta. 🥰

Kako ste krenuli, još ćete me pitati za listu forumskih ranoranioca :(

String
Rich (BB code):
@Mrm
se javlja 411 puta. Bebi tagovan 173 puta, Petar 353 itd.

Meni slabo nešto ide potraga. Ima šta da se probere, ali kao što reče Stole, i kod mene je slučaj da je generalno zvuk dosta sličan i nekonkurentan. Verovatno ću se prijaviti poslednji dan.

Kako ste krenuli, još ćete me pitati za listu forumskih ranoranioca :(

String
Rich (BB code):
@Mrm
se javlja 411 puta. Bebi tagovan 173 puta, Petar 353 itd.
Znaaaao sam!!! Ludim!

• Haha
Reactions: Mrm
Vidim da se odlično zabavljate. :) Strepeli smo hoće li naš najuspešniji FSC učesnik zatražiti broj i to se desilo jutros. :) Nadamo se da će @Leo Cezar biti zadovoljan i možda odbraniti titulu - ipak je on pobedio na mojoj prethodnoj organizaciji, održanoj pre tačno 30 FSC godina. 🤭
A vreme je za pesmu dana...

6URpXDt.gif

Jedna od meni najdražih ESC pesama, kao stvorena za otvaranje Evrovizije - jedna od onih "serotonin pesama", kako ih ja zovem (poput Dancing Queen recimo), što je i bio slučaj te 2003. godine. Birgita je bila sjajna i pevajući na engleskom a mi danas gledamo nastup sa Nacionalnog finala - na islandskom. Mnogo sam se mučio da ovaj klip sredim, naročito zvuk. Stage je pomalo skroman, čak nisam ni 100% siguran je li ovo uopšte snimak sa NF, ali drugi nemamo.​

Ja još nemam odgovarajuću numeru, imam nekoliko ali ni za jednu ne mogu da kažem da mi se sviđaju dovoljno da bi ih poslao 🥲

Ja preokupiran tolikim obavezama nisam stigao ni da se požalim na svoj zadatak :( Znači, Niko... 😤 a sebi odabrao samo tako, još nešto mislim da nije ni zadovoljan.

Back