247. FSC - Eurovision Language Diversity

Volio sam je tad, ali mislim da je od 2018. nisam pustio. Mislim da mu je to definitivno najslabija pjesma u karijeri, šteta

Navsegda 10/10
Forever prva verzija 9/10
Forever ESC verzija 6-/10
Još uz onaj 'nastup'... bukvalno ne znam kome je to sve palo na pamet i kako se uspio toliko uništiti potencijal te pjesme. Ruska verzija uz neki moćan nastup vjerujem da bi prošla u finale i tamo se fino plasirala, ali dobro, sami pali, sami se ubili

Bn9pl3e.gif

Jedan forumaš koga inače mnogo volim mi konstantno jede džigericu. Imam fobiju da sada otvoim njegovu poruku. :(
Dobro je da nisam ja, ne volim džigericu!

Samo da se produkcija ogradi da to nema nikakve veze sa šeficom ozbeđenja koju je (ovo je sad stvarno istina) vaša šefica delegacije prijavila policiji zbog preglasne muzike u Hacijendi.

Ipak mi je odbijena pesma nakon što je prethodno prihvaćena, tako da se povlačim sa ovog izdanja, pošto ne želim da pošaljem neku drugu pesmu 😅 Takođe, mislim da ću generalno da napravim pauzu od FSC-a neko vreme, jer ni na jednom takmičenju do sada nisam imao sreće sa prijavama, pa je malo demotivišuće da uvek šaljem pesme koje su mi drugi ili treći izbor i koje flopnu.

Pozdravljam vas i želim vam uspešan FSC i ostavljam vam pesmu sa kojom bih se takmičio, možda se nekom dopadne. Bend je fenomenalan i pesma je o borbi balkanskih naroda protiv Osmanlija, ali su moderatori odlučili da drugačije protumače 😅

Back