247. FSC - Eurovision Language Diversity

real housewives jesus GIF

mjT1wfz.gif

Dakle pred početak manifestacije da se podsetimo po poslednji put 217. FSC-a, pre skoro pa tačno tri godine. Banere ste videli u onoj rekapitulaciji. Hvala Imguru, zaboravio sam bio nakon što mi je riknuo HDD da su negde ipak bili sačuvani. Kao i skrinšotovi koji se traže od organizatora po završetku manifestacije. Sve je to bilo u onom klipu koji je odsečen od ovog Zvaničnog intra, koji ću držati dugo kao glavni video na mom YouTube kanalu.

Klip broj 1 - Proglašenje finalista 1. polufinala:

Klip broj 2 - Proglašenje finalista 2. polufinala

Inače je ovo izgledalo tako što se emitovao klip po klip sa delom pesme koja prolazi dalje, evo klipa koji je prikazivao proglašenje lažnog finaliste. :LOL:

Evo i krindž trejlera - Rezultati glasanja:

I konačno Glasanje u finalu: finalisti i nekvalifikanti zbirno.

Hm... Ne znam... Razmiišljao sam... Vas dvoje-troje ćete videti i spojlovati... :unsure:

Last edited:
Izbor od 5 pesama sa nacionalnih izbora na egzotičnim jezicima koji su u duhu ove teme

AIDAN - Ritmu (Malta:mt: 2022)

Juri Pootsmann - Magus melanhoolia (Estonija:ee: 2021)

JONE - Ekko inni meg (Norveška:no: 2023)

Konyha - Százszor visszajátszott (Mađarska:hu: 2019)

KUUMAA - Ylivoimainen (Finska:fi: 2023)
još 5 malo da se ubije vreme

Aron Hannes - Golddigger (Island:is: 2018)

Filipe Keil - Hoje (Portugalija:pt: 2019)

Fuld Effekt - Rave Med De Hårde Drenge (Danska:dk: 2022)

Orgesa Zaimi - Ngrije Zërin (Albanija:al: 2018)

Shuma - Chmarki (Belorusija:by: 2018)

Boxy koje zemlje su ostale "slobodne" i nisu izabrane/ poslate na kraju?

Luxić, Hr, Portugal, BiH, Norveška, Švedska, Finska, Azerbajđan, Gruzija, Farska ostrva, Island,

Spoiler, spoiler... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Da li vam je drago zbog jedne zemlje koje nema - znamo svi na koju se misli. :giggle:

Back