247. FSC - Eurovision Language Diversity

Pamtićemo mi ovaj Boksilend još dugo sigurno.

Skandali, upozorenja, inspektorka, Bebe, jedan fizički nasrtaj, dve ranjene osobe, jedna izbačena, kuća uništena... 🤣
Evo verujte mi, daće Bog biće prilile ko želi da ode naravno, ovakva je Evrovozija što se fanova tiče, šta se sve upozna za tih nedelju dana, pa to je.. 🤩😍😅 Kao u freaky crtanom filmu..

A ja tebe ako ne ubijem zbog ovog nizanja postova, umesto korišćenja "Edit" opcije, ništa nismo uradili. :D
izvinjavam se, neće se ponoviti
Baby Reaction GIF

Jel bolje kad su podeljena mišljenja o pesmi ili kad ti je pesma ok?
Čekam @Pokahontas kladžu.
pa valjda ovo prvo, s obzirom da ovo drugo ne dobija poene nego "simbolično" 11. / 12. mesto na svačijoj listi poena 😔

Čekam @Pokahontas kladžu.
nemoj sad, trenutno sam pod utiskom jedne pesme pa bi joj dao kvotu 1.01 :giggle:

mada mogao bih prvi put da objavim kvote za prolazak u finale? 🤔. Stay tuned!

Sad bih nešto napisala povodom toga, ali pretpostavljam da bi bila označena kao "kvariša zabave." :D

Poslušao sam sve pjesme par puta, tako da smatram da sam dovoljno kvalificiran da vas i ocijenim dragi moji, ovaj put na jedan za mene novi način, pošto Boxy voli videe jel. Neke pjesme naravno još uvijek mogu napredovat, čuda su moguća, tako da ne očajavajte, izvolite

:cy:
:gb:
:bg:
:ro:
:ru:
:gr:
:it:
:ie:
:ge:

:rs:
:sm:
:mc:
:dk:
:cz:
:au:
:no:
:fr:

:at:
:lt:
:fi:
:pt:
:de:
:pl:
:nl:
:il:
:sk:
:lu:
:tr:
:md:

:si:
:am:
:ee:
:ad:
:by:
:mk:
:is:
:al:

:be:
:me:

Kad bi imali zadatak da provalimo ko je Bebi na osnovu slika drage nam Ruške, i smajlija, o jadu bi se zabavili, ni iskusna inspektoresa Lili ovo ne bi mogla da odgonetne!

Ljiljana-Stevanovic-foto-bv-STAR.jpg

Bravo ti ga BEBI!

Back