247. FSC - Eurovision Language Diversity

Ja ucestvovao sa Zviad Bekauri na VFOS takmicenju! Sa ovom pesmom.. :)

Dosta sam dobro prosao, bas cu da vidim koje mesto, bilo je pre 3, 4 godine.. :)

Dobra je faca, ali meni je previse beefy... :censored:

Ko ne voli govedinu (beefy) valjda voli pileće nožice?!

Sad je jasno odakle izraz kuvana noga.

Dragi forumaši i učesnici 247. izdanja FSC-a. Imamo jednu, nadamo se, radosnu vest za vas. Upravo nam je FBU odobrio da se tokom vikenda održi Takmičenje za Mis i Mistera ovog izdanja. Kako ću ja biti veoma zauzet, izbor će organizovati i vaše glasove sakupljati - Pokahontas. Svi se mole da se ne spamuje nepotrebno... Znači, ako vidim 250 gifova Loredane Berde... teško vama! Uživajte. :)

Neces videti sigurno, idem na svetsko u atletici sutra...uzivacete.... ❤️

Ooops, da, mozda vidis Zviada Bekauri ili Rusku Jakic...

Da se razumemo, meni ne smetaju nimalo ni jedno ni drugo! ;)

miss i mister.webp

FORUMSKI IZBOR ZA MISTERA I MISS 247. FSC/a
Kao što je već rekao kolega @Boxy , naš organizator, ovo izdanje ćemo tražiti najbolje od oba pola, krem de la krem. Konkurencija je vrlo jaka i imamo 42 takmičara - 16 ženskih i 26 muških. Takođe, Island, Poljska i Rusija kao dueti imaju po dva takmičara, dok za bendove se uzima frontmen / vokal.

Takmičenje će biti podeljeno u dve faze. U prvoj fazi za obe kategorije ići će se u grupama od po 6, gde će svaki glasač moći da glasa za maksimalno dva takmičara. Na kraju glasanja jednog kruga glasanja (koje traje 2 sata) prva dva idu dalje i idemo sa sledećom grupom.

U drugoj, finalnoj fazi takmičari će imati pravo glasa za maksimalno 3 od 5 ženskih i 8 muških finalista, a pobednik iz svake kategorije je takmičar sa najviše glasova.

Ciklusi trajanja glasanja će moći da se pomeraju u skladu sa pravilnikom ukoliko bude potrebe za time.

U sledećem postu krećemo sa prvom grupom muških i ženskih izvođača.

Srećno!

MISS - prva grupa
AKA Neomi.jpg
Charis Savva.jpg
Charley.jpg
Daria Chebanova.jpg
Diona.jpg
Irena Upe.jpg

Glasanje za prvu grupu počinje u 21:10, a završava se u 00:00. Glasanje se vrši putem poruke u inbox, a (kao što je rečeno) dozvoljeno je maksimalno dva glasa.

MISTER - prva grupa
Arno.jpg
Daniel Oskar.jpg
Dimension.jpg
Dimitris Tatarakis.jpg
Eric Verges.jpg
Fabian Wegerer.jpg

isti raspored glasanja kao za MISS važi i za MISTERA

EDIT: samo da kažem, u DM pišite imena učesnika pošto još uvek nisam toliko uvežban u zemljama i ponekad se zbunim lol.

Last edited:
@Pokahontas

Izvini, moram ovo da ti kazem, malo mi je bljak da se glasa za coveka koji ima 72 godine na slici, naspram ljudi koji imaju 20/30 godina...nekako mi je degute i neukusno, ali to sam samo ja mozda...
svi takmičari su uključeni u glasanje kako ne bi bilo diskriminacije

iz razloga starosti sam isključio nage slike takmičara pošto je to nešto što se vremenom menja, dok facijalne crte ostaju slične

Pa dobro, i kada glasamo za mistera i mis Evrovizije, gledam da nikog ne izostavim, jer bi to bio neki vid diskriminacije iz ugla pojedinaca, pa onda bolje svakom dati šansu, a ljudi odluče.

Back