247. FSC - Eurovision Language Diversity

Tačno kako je Boksi rekao, u DM šaljete 10 pesama iz prvog i 11 iz drugog KOJE MISLITE da će proći, a ne po vašem ukusu.

Nakon toga će biti obračunato koliko puta je svaka pesma upala u finaliste i prekosutra nekoliko sati pre priredbe će biti objavljeni rezultati ankete (u random rasporedu)
ne zaboravite da ostavite svoje predikcije

Da, ja više ne spavam ni iz hobija.. Rezultati u 3h, može i u 5h. :ROFLMAO:

Još @Kakashi i @etica. Bogami bilo je neizvesno u jednom polufinalu... u poslednji čas neko ispao, drugi upao.

Ako neko ima kontakt Kakashi-ja neka mu javi. Sačekaću i do neko vreme posle ponoći ako se pojavi. Etiku očekujemo u 23:50 kao kad je spašavala Portugaliju i Letoniju na SSF.

Mislim da nije. :(

Rezultati za jedno pofinale su tu. Za suprtono polufinale još ima šanse za par pesama.

Last edited:
Imam problem sa mailom i prijavom na forum od kako mi je riknuo mobitel. ne prihvaca mi nijednu sifru. pa sam se ulogirao sa drugim mailom.

BbROg9B.gif

milos mi je spojio mail pa nema potrebe mada imas i eng verziju iste hahha. ako me zelis pricekat za glasove bio bih zahvalan

Imamo glasove ocenjivačkih sudaca koji su ispratili večerašnju generalnu probu. Ja idem sad offline, da ostavim da se renderuju neki video klipovi, a ostatak ću završiti sutra i objaviti vam kada će biti prezentacija rezultata. Pre toga ćemo igrati jednu malu igru pogađanja koja će pobedniku doneti kao nagradu da bira redni broj nastupanja u finalu, ukoliko naravno pobedi neko ko je u finalu.

Back