247. FSC - Eurovision Language Diversity

Bebi Dol - Mustafa aj jaj jiai.

Znači po svemu sudeći finale za Bebilend je moguće. Al možda je zmija bojkotara bila baš gladna pa su joj kapaciteti da zine mnogo veći pa mnogo više glasova može da proguta.

247. FSC kladionica

parametri: glasovi za predviđanja finalista (8 glasača)(50%) + poeni ljudi koji su ostavili komentare na temi na osnovu ocena (12 glasača)(50%)
Mislim da nisi treba da mešaš .. komentare i ocene nisam pisao na ovom izdanju, ali tebi sam poslao ono što mislim da će proći, a ne šta mi se sviđa ili kako sam glasao xD

Nakon svih ovih informacija, ja sam se psihički pripremio da prođem, nemojte sad da bude da nisam prošao!

Hiljadu puta proveravam da li sam pravilno upisao glasove i sve bude ok, ja se opet tripujem. Da li se još nekome to dešavalo? :( Ajde za dobru sreću jedna eksluziva - izgled Scoreboard-a.

xzKTHY6.png

Hiljadu puta proveravam da li sam pravilno upisao glasove i sve bude ok, ja se opet tripujem. Da li se još nekome to dešavalo? :( Ajde za dobru sreću jedna eksluziva - izgled Scoreboard-a.

xzKTHY6.png
Samo bih ćiriličke pesme transkribovao u latinicu da bude dosledno. Inače, t o p!

Back