247. FSC - Eurovision Language Diversity

Bebi - Ruška Jakić
Marko - Gilda
Dodo - Eva Ras valjda
Stefix - Didi J
Anhel - Mama Džehvy
Pokahontas - Saška Karan
Leo Cezar - Nada Macura
Majsta94 - Ćana
Tetsujin - Kolinda/Ava nisam siguran koja
Ro97 - Ava/Kolinda takođe
Niko - Boki13
Mrm - Inspektorka Lili
Stole - Snežana Đurišić

Za ostale nemam pojma, neke osobe čak ni ne prepoznajem...

• Haha
Reactions: Mrm
Bebi - Ruška Jakić
Marko - Gilda
Mrmator - Lili
Niko - Boki 13
Poky - Vesna da Vinča
Stole - Seka Sablić
Tetsujin / Ro97 / Kakashi - Kolinda Grabar Kitarović

ostali koje sam prepoznao, ali ne mogu da ih spojim:
Blondi Perović
Kristina Radenković
Maja Nikolić
Milka Canić (?)
Bebi - Ruška Jakić
Marko - Gilda
Dodo - Eva Ras valjda
Stefix - Didi J
Anhel - Mama Džehvy
Pokahontas - Saška Karan
Leo Cezar - Nada Macura
Majsta94 - Ćana
Tetsujin - Kolinda/Ava nisam siguran koja
Ro97 - Ava/Kolinda takođe
Niko - Boki13
Mrm - Inspektorka Lili
Stole - Snežana Đurišić

Za ostale nemam pojma, neke osobe čak ni ne prepoznajem...
@Boxy koliko smo uboli?

Na finalu će biti vol. 2. Svako neka bira zamenicu. :ROFLMAO:

Ja sam se, znači, dva dana smejao za Vesnu de Vinču - @dodo urnebesan si. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

@Ivana Zašto lobanje nama? Lobanje da udeliš Leu i Boxyju što nisu uvrstili Leu Kiš 😆

Lobanje ubuduće idu svima koji budu kačili slike koje nemaju veze sa temom, ukoliko pre toga ne budu obrisane.

Nije Boxy učestvovao na Srboviziji pa i ne zna za to, a i verovatno ću menjati kad počne (ako počne) takmičenje grad, a videću da li ću se toliko truditi oko delegacija i tako to.

Ja, koliko sam razumela, Boxy mu je samo slao spisak, Leo nije suflirao oko bilo čega.

Lobanje ubuduće idu svima koji budu kačili slike koje nemaju veze sa temom, ukoliko pre toga ne budu obrisane.
Pa obriši fotku slobodno. Nije mi random pala Eva Ras na pamet, već sam okačio u vezi sa predviđanjima koja su u okviru teme.
A i u moju odbranu - gotovo isključivo kačim cropovane print screenove čija veličina retko kada pređe nekoliko desetina/stotina KB.

@Ivana ali su neki predlozi zapravo Leovi, ja sam hteo da pitam forumaše da li se ljute, neke i jesam.... on kaže da je šala i da je ok... Pa mislim moja HOD je tek katastrofa. :LOL:

Ivana, kako slika nema veze sa temom? Katanac = Eva Ras
Skroz on topic ako mene pitate. :cool:

Za Anhelovu babu ne znam... nije mi poznata. ;)

@Ivana ali su neki predlozi zapravo njegovi, ja sam hteo da pitam forumaše da li se ljute, neke i jesam.... on kaže da je šala i da je ok... Pa mislim moja HOD je tek katastrofa. :LOL:

Nisam znala, OK onda. Naravno da bi bilo šala, mada šta znam, ne isključujem ni to da bi se neko naljutio, više ništa ne znam.

Valjda je cilj da se sporazumevamo tako što će se nešto napisati, a ne u slikama. A iskreno, to je malo previše uzelo maha pa tako imamo teme od 100-150 strana, a dobar deo ne znam ni zašto se uopšte i nalazi gde se nalazi.

Back