247. FSC - Eurovision Language Diversity

Iz pouzdanih informacija sam čuo da Bebi Dol ne jede u narodnoj kuhinji!
Upps, spam.
Al Bebi Dol je deo delegacije…mene…foruma oduvek.
Jedva čekam priredbu koja nikad neće početi, al bitno da je počeo da radi 10ti mojito.

OK, možda idem u krajnost, ali meni je iskreno u dobrom delu situacija uopšte bilo teško da ocenim kada je dovoljno, a sa druge strane, iskreno nije mi cilj da se služim tom tipkom za brisanje postova, sem u onim slučajevima kada to situacija zahteva. A Miloš vam je već svakako pisao o tome da sama baza podataka foruma nije neograničena i ne vidim iskreno smisao postavljanja postova koji bi u nekom trenutku bili prvi na udaru za eventualno brisanje.

Ja razumem to i slažem se da nešto što je baš spam i ni na jedan način nije povezano sa temom ne treba da bude ovde, ali opet, ne treba baš ići u krajnost. 🙂

Sve što je okačeno prošlih nekoliko stranica je humor povezan sa temom i dešavanjima na izdanju te zbog toga smatram da to nije pravi spam.

247. Forum Song Contest - Proglašenje Finalista
Krećemo lagano sa proglašenjem finalista, u hodu ću pokušati te kranje klipove da uploadujem. Znam da ste nestprljivi, Tijana proverava bubicu... I šou kreće za par minuta.
R9NMzms.png

Dakle kao i na pravoj Evroviziji gledaćemo animirane klipove. Ovo sa drugim polufinalem, se malo zakočilo, pa ćemo tamo negde napraviti pauzu. Dakle, jeste li spremni deco? Let the Eurovision Language Contest Begin....

Back