Nisam se puno oglasavao na ovoj temi jer sam bio na produzenom vikendu (tokom najuzbudljivijih momenata organizacije) van zemlje. Ulazio sam malo po malo, da ispratim situaciju.
Prvo zadovoljan sam komentarima, ocenama na svoju pesmu, iako mislim da ce biti negde middle ground. Isao sam na siguricu, prakticno sam bio siguran da ulazim u finale, ali u finalu, bas ne znam sta da mislim. Moze uci u top 10, ali i biti bottom 3.
Drugo verovatno cu napustiti takmicenje, zbog nekih radnih obaveza (to uvek kazem i vratim se) ali se sad osecam malo iscrpljeno, glasanjem u rundama fsc sampionata, dva fsc-a koji su vama mozda proleteli, ja jedva da stigoh da probrljam po pesmama.
i ono najbitnije
@Boxy zaista kapa dole na entuzijazmu, motivaciji ucesnika, animaciji istih, o ulozenom trudu na prezentaciju FSCa, necemo. Bez zelje da se ijedan drugi organizator oseti inferiorno, jer svako ulaze koliko ume ili je vremenski ogranicen nekad, imam utisak da ovu organizaciju moze nadmasiti samo - sam Boxy, a vi opovrgnite moje misljenje slobodno. Na kraju dana, i pored svog sjaja ove organizacije, najdrazi utisak je animacija ucesnika, eto, da se svasta nesto stalno desava, FSC nije crko

i da su pesmice bile lepe.
Svim ucesnicima pa i meni, srecno finale 247 fsc-a