247. FSC - Eurovision Language Diversity

Pa ne brecam se nego ste dosadni sa pitanjima, već je napisano 5x najmanje

Priredba će kasniti, nešto je iskrslo... probaću da se vratim kući za pola sata. A otkrivanje forumaša je u Paradi Zastava. Mogao bih to da pustim, kad se uploaduje, samo da nije malo rano za to? Još nije ni pola 2.

Ah što ste... moraću da krenem, staviću je kao premijeru za 15:00 h :D Negde u Boxylandu na velikoj travnatoj površini sada je noć... Nebo je zvezdano, i preko 100.000 ljudi preko velikog video bima pratiće priredbu. Puksli smo skroz, platili veliku zvezdu da nastupi samo na paradi zastava. :(

Ah što ste... moraću da krenem, staviću je kao premijeru za 15:00 h :D Negde u Boxylandu na velikoj travnatoj površini sada je noć... Nebo je zvezdano, i preko 100.000 ljudi preko velikog video bima pratiće priredbu. Puksli smo skroz, platili veliku zvezdu da nastupi samo na paradi zastava. :(
E pa kod mene je tad 16h i tad sam na pena parti.

Nisam se puno oglasavao na ovoj temi jer sam bio na produzenom vikendu (tokom najuzbudljivijih momenata organizacije) van zemlje. Ulazio sam malo po malo, da ispratim situaciju.

Prvo zadovoljan sam komentarima, ocenama na svoju pesmu, iako mislim da ce biti negde middle ground. Isao sam na siguricu, prakticno sam bio siguran da ulazim u finale, ali u finalu, bas ne znam sta da mislim. Moze uci u top 10, ali i biti bottom 3.

Drugo verovatno cu napustiti takmicenje, zbog nekih radnih obaveza (to uvek kazem i vratim se) ali se sad osecam malo iscrpljeno, glasanjem u rundama fsc sampionata, dva fsc-a koji su vama mozda proleteli, ja jedva da stigoh da probrljam po pesmama.

i ono najbitnije @Boxy zaista kapa dole na entuzijazmu, motivaciji ucesnika, animaciji istih, o ulozenom trudu na prezentaciju FSCa, necemo. Bez zelje da se ijedan drugi organizator oseti inferiorno, jer svako ulaze koliko ume ili je vremenski ogranicen nekad, imam utisak da ovu organizaciju moze nadmasiti samo - sam Boxy, a vi opovrgnite moje misljenje slobodno. Na kraju dana, i pored svog sjaja ove organizacije, najdrazi utisak je animacija ucesnika, eto, da se svasta nesto stalno desava, FSC nije crko :p i da su pesmice bile lepe.

Svim ucesnicima pa i meni, srecno finale 247 fsc-a :p:p:p

Joj hvala ti Evile, idem infuziju da primim ipak... od vremena je... Jbt ja ću da umrem neću da doživim finale svog FSC-a. :LOL:
Ovu premijeru YT treba da obradi u HD, pogledajte je opet kasnije, sad će biti mutna...Mečku sam rodio da je napravim.

Obožavam što je DrKo poslao govedinu. Ljubitelj 100% beef proizvoda.

Back