252. FSC - Amerovizija

Za dve pesme sam bio ubeđen da će mi biti skinute sa liste, ali super što nisu.

Nisam imao net... :( Evo tek sada pratim odloženo, ali moram da napišem a još imam dvadeset stranica da pregledam: Poky bravo, bravo, bravo! Baneri vrh... Rekapitulacije :love: :love: :love: - na aparatima sam - idem sve moje koje sam do sad pravio da izbrišem od sramote. Najbolje izdanje!!!

Nisam imao net... :( Evo tek sada pratim odloženo, ali moram da napišem a još imam dvadeset stranica da pregledam: Poky bravo, bravo, bravo! Baneri vrh... Rekapitulacije :love: :love: :love: - na aparatima sam - idem sve moje koje sam do sad pravio da izbrišem od sramote. Najbolje izdanje!!!
Slihtas se Pokiju... ccc... Boxy, Boxy,... 😜

Bravo Poky, super priredba! 👏

Pesme ću tek da preslušam, a pojma nemam kako će se moja uklopiti u ovakav miks.

odo ja nešto da gricnem pa ću kuvertirati glasove

očekujte da krene sutra oko 10 - 11

@Boxy, ne ometaj me, pesme preslusavam pazljivo, ako me dekoncentrises mogu da predjem na takticko bodovanje... :rolleyes: :p:ROFLMAO:

Prvi mačići se u vodu bacaju, pa tako i naši glasovi, koji su sada kod Ivane

Time odbrojavamo sitno do sutra u 10:00, kada zvanično počinje glasanje i za sve druge, a traje do 12. u 14:00

Do tada ćete, nadam se, biti na slatkim mukama kome dati poene pošto je meni 15 pesama iz mog polufinala bilo za konkretne poene

Back