254. FSC - LIBERTANIJA CALLING

Kada želite da bude priredba?

• Total voters
    40
  • Poll closed .
Obožavam što smo ušli u AI eru, prelepe fotke postavljate! 😭

Večeras vam predstavljam svoje četvrto FSC učešće sa pesmom "Vislovo" Ukrajinske pop grupe "Времја и Стекло" koju čine Алексеј Завгородниј и Надја Дорофјева. Ovim učešćem osigurao sam i svoje prvo FINALE i osvojio 18 mesto. (228. FSC - Organizator Niko *tema Inspired) Inače izvukao sam zadatak inspirisan Leom, forumašem koji ima najbogatiju FSC diskografiju i jedan je od najuspešnijih forumaša po rezultatima.

Moon and Stars Minimalist Phone Wallpaper_20231205_215943_0000.png

#THROWBACK4

Šim...pardon, Mrmoslavija, danju:

zadruga.jpg

Panorama Mrmoslavije noću:

simaja.jpg

Statističkog preseka večeras izgleda neće biti, sve je previše mirno u Libertaniji.. Podsetiću vas kako izgleda zastava nezavisne, slobodarske države Libertanije a uskoro ću vam otkriti i gde će premijerno nastupati sve ostale države sa svojim pesmama, kao i sam eksterijer glavnog grada Libertanije. #soon

IMG_20231021_001348.webp

Mrmoslavijski pašaluk
Statističkog preseka večeras izgleda neće biti, sve je previše mirno u Libertaniji.. Podsetiću vas kako izgleda zastava nezavisne, slobodarske države Libertanije a uskoro ću vam otkriti i gde će premijerno nastupati sve ostale države sa svojim pesmama, kao i sam eksterijer glavnog grada Libertanije. #soon

View attachment 12904
pun naziv:
Velika Islamska Džamahirija Libertanija...

Mrmoslavija postala omražena ko Severna Koreja, kad i kako se to desilo Bog sveti zna.

Back