254. FSC - LIBERTANIJA CALLING

Kada želite da bude priredba?

• Total voters
    40
  • Poll closed .
Ova mapa komotno može da se koristi kao na esc kada zumiraju zemlju koja glasa ili kao na wikipediji kad oboje zemlje koje učestvuju, koje se povukle itd. :love:

Ideja:
Selestrija (Celestria) - Od reči Celestial (Nebeski)
jao svi ste mi nešto "nebeski" danas...:sneaky: Goga Sekulić bi evo prva predložila Selestriju, sva zrači nebeski, more nek se zove Estrada! 😌

Tamo gde sam smešten ja sa ostalim kolegama ostrvljanima može biti Utopijski Arhipelag xD

Večeras vam predstavljam svoje četvrto FSC učešće sa pesmom "Vislovo" Ukrajinske pop grupe "Времја и Стекло" koju čine Алексеј Завгородниј и Надја Дорофјева. Ovim učešćem osigurao sam i svoje prvo FINALE i osvojio 18 mesto. (228. FSC - Organizator Niko *tema Inspired) Inače izvukao sam zadatak inspirisan Leom, forumašem koji ima najbogatiju FSC diskografiju i jedan je od najuspešniji je forumaš po rezultatima. 😁

Predivna mapa, svaka čast Stole. :love: Mogao si da mi izdejstvuješ izlaz na more preko veze, ali ok, zadovoljan sam položajem, okružen sam forumašima sa kojima apsolutno delim muzički ukus. :ROFLMAO::love:

Plačem, je l' se ovo odnosi i na Babu Nady sa Markovog FSC-a?
Plačem, kakve ona veze ima? Baba Nady sigurno nije u kategoriji spam baba koje viđamo stalno na FSC-u

• Wow
Reactions: Mrm
Ja baš volim sivu boju, ali Nije sve tako sivo, crna boja na mapi.... :ROFLMAO:

Mapa je super, dopada nam se gde smo smesteni 😍 Mi smo kao Wakanda, neutralni, a opet svi zele da nas opljackaju 🤭☺️

Back