254. FSC - LIBERTANIJA CALLING

Kada želite da bude priredba?

• Total voters
    40
  • Poll closed .
O sankcijama Mrmoslaviji mi smo uzdržani, jer seks radnice iz njihove države ovde dobro zarađuju te doprinose njihovoj privredi, a naravno da mi uzimamo veći profit.

Sram vas i stid bilo...

Ali, samo da znate, planete Vam nisu naklonjene.. 😌

598359_branka-stamenkovic-astrologija_share.jpg

Kaže zemlja koja u sopstvenom nazivu ima najtoksičniji i najsmrtnosniji kancerogeni element! Toliko.

https://www.setox.rs/arsen/
Ne sudite nam na osnovu imena!

Bebi će biti jako drago da ispije šampanjac sa Jasminom Anom kao u stare dane, nekada se takmičila sa Jocom Motordžijom, sad joj Nina Hagen tu da drži bolji tempo.

O sankcijama Mrmoslaviji mi smo uzdržani, jer seks radnice iz njihove države ovde dobro zarađuju te doprinose njihovoj privredi, a naravno da mi uzimamo veći profit.
A da li ste se zapitali šta prenose te njihove radnice i kako to utiče na zdravlje vaše populacije? Kondilomi već haraju na obalama vaše prestonice a nulti pacijent je upravo jedna od radnica iz gorepomenute države, dotična Mira Madagaskar.

A da li ste se zapitali šta prenose te njihove radnice i kako to utiče na zdravlje vaše populacije? Kondilomi već haraju na obalama vaše prestonice a nulti pacijent je upravo jedna od radnica iz gorepomenute države, dotična Mira Madagaskar.
Ovde se koristi PrEP, a i visoka je svest o korišćenju prezervativa u narodu jer nam je takvo seksualno obrazovanje, samim tim imaju i zdravstveno osiguranje. Sve to su samo abrovi, što bi se reklo.

• Like
Reactions: Mrm
Aha abrovi a svi koji su kod vas bili kada ste bili domaćini su naredna dva izdanja češali intimnu regiju!
Ma odakle vama to kad niste bili na našem izdanju, Jasmini su zaista u Mrmoslaviji naneli neizlečive migrene.

• Like
Reactions: Mrm
squidward-spare-change.gif

dajte koji dinar za sirotinju Pohatansku, svima države i gradovi zamci, oblakoderi, mostovi, vile, samo nama šatori bez podnog grejanja :( Nije ni čudno što u masovnim brojkama narod emigrira u Bebilend.

S druge strane oni koji ostanu su čvrsti kao stene 💪

Vas su makar obišle boleštine. Ne opstaju na vašim stanovnicima.
To nije istina, dokaz su ove fotografije našeg najboljeg bordela u Sin City-ju Bhad Bhabie.

_84c40d5d-0cb6-4ff2-9117-4d5db96335db.webp
_08be4dcd-7eea-43f7-b67d-b4b9c777e755.webp
_556fb628-c225-48b2-959a-dcb22ca32c9c.webp

Od svih zadataka sam dobio onaj koji sam najmanje želeo i na koji ne znam kako da odgovorim jer za taj žanr/tematiku baš nemam interesovanja, tako da sam se još od samog izvlačenja oprostio od učešća na ovom FSC-u.
Međutim, s obzirom da na novom forumu do sada nisam propustio nijedan FSC (ups sad kontam da jesam kPOP :ROFLMAO: ali neka ga, dobro) i da treba ispoštovati trud koji je uložio Libertà, a na kraju najbolji plasman koji sam imao na novom forumu je upravo bio kod njega, na Afroviziji, odlučio sam da prijavim nešto. :)

Da i ja predstavim svoju državu

Rolex iz ptičje perspektive. Ovo je glavna rezidencija u kojoj obitava naša HOD Ava Karabatić i u kojoj se okupljaju najmudrije glave koje biraju našeg FSC izvođača.

View attachment 12931

Glavni trg na kojem se običan puk prošetava. Na njemu je u prvom planu ogroman zlatni kip vuka koji je simbol naše države. U pozadini katolička crkva koja više nije u upotrebi nego samo egzistira kao podsjetnik na raspalu katolićku koaliciju

View attachment 12932

Sami centar najvećeg aquaparka u FSC svijetu koji je glavna atrakcija naše države. FSC predstavnik koji nam osigura finale ima besplatnu zabavu na 24 sata kao nagradu za njegov uspjeh

View attachment 12933

Glavna banka u kojoj se čuva svo naše bogatstvo koje smo prikupili tijekom godina

View attachment 12934

Glavna sudnica u kojoj se sudi našim FSC izvođačima koji su ispali u PF
Optužnica: izdaja države!

View attachment 12935
Au, koji vrunski kič nad kičevima nam Vi prezentujete u svom punom sjaju! :LOL:
Oparili ste se žestoko, roleksi i čuda (ima se, može se), ali zato - kulturo, eve me! :D

Back