O sankcijama Mrmoslaviji mi smo uzdržani, jer seks radnice iz njihove države ovde dobro zarađuju te doprinose njihovoj privredi, a naravno da mi uzimamo veći profit.
Ne sudite nam na osnovu imena!Kaže zemlja koja u sopstvenom nazivu ima najtoksičniji i najsmrtnosniji kancerogeni element! Toliko.
https://www.setox.rs/arsen/
A da li ste se zapitali šta prenose te njihove radnice i kako to utiče na zdravlje vaše populacije? Kondilomi već haraju na obalama vaše prestonice a nulti pacijent je upravo jedna od radnica iz gorepomenute države, dotična Mira Madagaskar.Bebi će biti jako drago da ispije šampanjac sa Jasminom Anom kao u stare dane, nekada se takmičila sa Jocom Motordžijom, sad joj Nina Hagen tu da drži bolji tempo.
O sankcijama Mrmoslaviji mi smo uzdržani, jer seks radnice iz njihove države ovde dobro zarađuju te doprinose njihovoj privredi, a naravno da mi uzimamo veći profit.
Mira Madagaskar.
Ovde se koristi PrEP, a i visoka je svest o korišćenju prezervativa u narodu jer nam je takvo seksualno obrazovanje, samim tim imaju i zdravstveno osiguranje. Sve to su samo abrovi, što bi se reklo.A da li ste se zapitali šta prenose te njihove radnice i kako to utiče na zdravlje vaše populacije? Kondilomi već haraju na obalama vaše prestonice a nulti pacijent je upravo jedna od radnica iz gorepomenute države, dotična Mira Madagaskar.
Ma odakle vama to kad niste bili na našem izdanju, Jasmini su zaista u Mrmoslaviji naneli neizlečive migrene.Aha abrovi a svi koji su kod vas bili kada ste bili domaćini su naredna dva izdanja češali intimnu regiju!
Malo antiarsenika da poprskamo!Aha abrovi a svi koji su kod vas bili kada ste bili domaćini su naredna dva izdanja češali intimnu regiju!
Vaši radnici su najbolji koktel majstori, pravite najbolje koktele sa opijumom.Nije ni čudno što u masovnim brojkama narod emigrira u Bebilend.
kulturna aproprijacijaPaola i Chiara žele svoje kostime nazad i podneće tužbu protiv Pohatana. Toliko.
![]()
Au, koji vrunski kič nad kičevima nam Vi prezentujete u svom punom sjaju!Da i ja predstavim svoju državu
Rolex iz ptičje perspektive. Ovo je glavna rezidencija u kojoj obitava naša HOD Ava Karabatić i u kojoj se okupljaju najmudrije glave koje biraju našeg FSC izvođača.
View attachment 12931
Glavni trg na kojem se običan puk prošetava. Na njemu je u prvom planu ogroman zlatni kip vuka koji je simbol naše države. U pozadini katolička crkva koja više nije u upotrebi nego samo egzistira kao podsjetnik na raspalu katolićku koaliciju
View attachment 12932
Sami centar najvećeg aquaparka u FSC svijetu koji je glavna atrakcija naše države. FSC predstavnik koji nam osigura finale ima besplatnu zabavu na 24 sata kao nagradu za njegov uspjeh
View attachment 12933
Glavna banka u kojoj se čuva svo naše bogatstvo koje smo prikupili tijekom godina
View attachment 12934
Glavna sudnica u kojoj se sudi našim FSC izvođačima koji su ispali u PF
Optužnica: izdaja države!
View attachment 12935