254. FSC - LIBERTANIJA CALLING

Kada želite da bude priredba?

• Total voters
    40
  • Poll closed .
Rage Against the Machine - Killing the Name

245b0cff-fe8b-4423-a119-356976d49ade.jpg

Rage Against the Machine (često skraćeno kao RATM ili skraćeno na Rage) je američki rok bend iz Los Anđelesa, Kalifornija. Grupu osnovanu 1991. godine čine vokal Zak de la Roša, basista i prateći vokal Tim Komerford, gitarista Tom Morelo i bubnjar Bred Vilk. Bend je poznat po spajanju hevi metala i rep muzike sa uticajima pank roka i fanka, kao i po njihovim revolucionarnim socijalističkim političkim stavovima. Ni ovde nije izostala jaka poruka - ko želi shvatiće!

Država: Sjedinjene Američke države, Kalifornija.
Jezik: Engleski

Last edited:
Scissor Sisters - Filthy Gorgeous

IMG_20231207_153156.webp

Scissor Sisters su američki pop rok bend osnovan 2000. Među njihovim članovima su Jake Shears i Ana Matronic kao vokali, Babidaddi kao multi-instrumentalista, Del Markuis kao glavna gitara/basista i Rendi Real (koji je zamenio Pedija Buma) kao bubnjar. Scissor Sisters inkorporiraju različite stilove u svoju muziku, ali imaju tendenciju da se oslanjaju na pop rok, glam rok, nu-disco i electroclash. Bend pesmom "Filthy Gorgeous" poručuje - lepota je u različitosti!

Država: Sjedinjene Američke države, Njujork.

Last edited:
Selena Gomez - Shake it up!

IMG_20231207_144118.webp

Selena Mari Gomez američka je pevačica, glumica i producentkinja. Rođena je i odrasla u Teksasu. Gomezova je započela svoju glumačku karijeru u dečjoj televizijskoj seriji, Barni i prijatelji (2002—2004). Postala je poznata po ulozi Aleks Ruso u televizijskoj seriji Disney Channel-a, "Čarobnjaci s Vejverli Plejsa" .
Večeras će nas razmrdati numerom "Shake it up" koja je takođe pisana za potrebe Dizni kanala.

Država: Sjedinjene Američke države, Teksas.

Last edited:
Sva sreca da mi je spotify vec izracunao wrapped 2023 inace bi mi ispalo cudo posle preslusavanja vecerasnjeg pesama. Posle slusanja ove grandovke i pesme 69 sad mi predlaze listu Greek Tavern.

Charis Savva - Distihos

Charis Savva je grčko-kiparska pevačica 2008. godine, sa 10 godina, zajedno sa Elenom Manuri, predstavljala je Kipar na Juniorskoj Evroviziji sa pesmom „Gioupi Gia“. Sledeće godine je učestvovala u kiparskom šou talenata „Get On Stage“. Njen debi singl objavljen je 2016. godine. Večeras će se predstaviti pesmom Distihos

Država: :gr:
Jezik: Grčki​
Zamena sa Krifto

Pa ako je krenuo predstavljanje pesama po polufinalnom redosledu onda mislim da ostaje isto.

Back