254. FSC - LIBERTANIJA CALLING

Kada želite da bude priredba?

• Total voters
    40
  • Poll closed .
ZAYN, Taylor Swift - I Don’t Wanna Live Forever

bb1a6f00-ce4f-4c1a-a4b3-39708ec1d282.jpg

Zain Džavad Malik profesionalno poznat kao - Zejn Malik ili jednostavno Zejn, je britanski pevač. Malik je bio na audiciji kao solo takmičar za britansku televizijsku seriju *The Ks Factor, 2010. Nakon što je eliminisan, vraćen je u takmičenje da formira petočlani dečački bend "One Direction", koji je postao jedan od najboljih - bendova svih vremena. Večeras će se predstaviti ni manje ni više nego sa koleginicom Taylor Swift, sa pesmom iz edicije 50 nijansi crne (I don't wanna live forever)

Država: :gb:
Jezik: Engleski

Last edited:
David Guetta - Turn Me On ft. Nicki Minaj

298a81ef-102f-4857-9f0b-f45a421258f1.jpg

Zauzmite plesni podijum jer stižu Nicki i David Guetta sa svojim hitom "Turn me on" koji je objavljen 2011. i ubrzo postao neizostavan član svačije plejliste. 2014. godine singl je rasprodat čak u 2,6 miliona primeraka u Sjedinjenim Američkim državama. David Guetta je rođen u Parizu a istoimena numera jedna je od njegovih najuspešnijih dostignuća u karijeri. Nicki Minaj imali smo prilike da slušamo i ranije na FSC - u gde je ostvarila impresivne rezultate. (Mesto rođenja - Španija)

Država: :fr: :es:

Last edited:
Charley - Timebomb

29b7c492-6865-49d0-9070-c8810db57b01.jpg

Čarli je australijska pop pevačica sa 7 miliona kombinovanih strimova i gomilom singlova. Pevačica iz Sidneja sarađivala je sa piscima u LA-u i Švedskoj da bi napisala pop himne vredne EP. Večeras će se predstaviti pesmom "Timebomb" koja govori o ljubavi između dve žene.

Država: :au:

Last edited:
To bi bilo to za ovu priredbu. Sve potrebne plejliste biće apdejtovane malo kasnije i izmenjene eventualne greške. Imam potrebu da se izvinim forumašima za dugu i haotičnu priredbu. Iako sam se trudio za svaki detalj, nije ispalo onako kako sam očekivao. Mnogo tehničkih grešaka i poteškoća, počevši od obrisanih banera itd.. Iako vidim da vam se dopalo, imam potrebu da opravdam po meni, lošu priredbu. Znam da će me stariji forumaši razumeti, i da znaju šta je odgovornost, vreme, trud i ostalo ali baš mi ništa nije išlo po planu. Zna @Stole koliki problem imam sa konekcijom a van toga, divanim ceo dan za laptopom i opet mi se nije dopalo ništa. Baneri su mojih ruku delo, nisam vičan kao što se vidi, ali nisu loše ispali na kraju. Potrudio sam se i oko priča i samih detalja vezanih za izvođače, drago mi je da ste to primetili.. Neću da unosim negativu i lošu energiju ali morao sam ovo da napišem, nadam se da ne zamerate. Možda sam i previše samokritičan, oko detalja, ko će ga znati.. Hvala što ste ostali sa mnom do duboko u noć. Slušamo se u narednim danima. Rezultati kviza sutra u toku dana - Ko je uradio!

Last edited:
Meni je sve bilo odlično, baneri, opisi. Više mi je žao što si ti imao problema i što ti se odužilo, ali znam kako je to jer sam imao sličnu situaciju sa rezultatima na kraju svoje prve organizacije. Uglavnom, svaka čast na svemu Libyy, meni je sve bilo perfektno 💓

Edit: Što se izdanja tiče, nakon isečaka, drugo polufinale mi deluje ubedljivo jače xD

Drago mi je sto sam veceras bio slobodan i sto se sou odrzao.
Ovako na prvu mi je 1. pf-e malo u prednosti, s tim sto ima 2-3 pesme iz 2. pf-a koje su se vec istakle u odnosu na druge pesme.
Vizuelno i opisno kako je predstavljeno, bas sam zadovoljan. :giggle:

Meni je sve bilo odlično, baneri, opisi. Više mi je žao što si ti imao problema i što ti se odužilo, ali znam kako je to jer sam imao sličnu situaciju sa rezultatima na kraju svoje prve organizacije. Uglavnom, svaka čast na svemu Libyy, meni je sve bilo perfektno 💓

Edit: Što se izdanja tiče, nakon isečaka, drugo polufinale mi deluje ubedljivo jače xD
Ma ti si duša stvarno, hvala ti na podršci kao i prvog puta kada sam organizovao. Vaga pamti sve. :love:

Super sve, liberta! Bravo!
Znam dosta pjesama, što je bilo i za očekivati pošto je tema skoro pa slobodna 👏😄

Back