254. FSC - LIBERTANIJA CALLING

Kada želite da bude priredba?

• Total voters
    40
  • Poll closed .
Nakon 4 štoka večeras smo jako zadovoljni pesmom koja je prihvacena iako ne verujemo u finale. Idemo Libertanija.

Zatvaram prvu noć prijava sa 35 dodeljenih zadataka i 19 prijavljenih pesama. Imamo sitnih nedoumica, biće dve zamene i jedna konsultacija tako da je to impozantni broj od 38. Hvala vam na odzivu i lepim reakcijama i želim da vas zamolim za malo strpljenja, kako sam ustao nekako sam sve zbrzao da bih stigao a s tim idu i početničke greškice. Sutra ću većinski biti u jutarnjim časovima tu ukoliko posao dozvoli, a uveče imam obaveze pa neću konstantno biti uz telefon, da znate. Ukoliko nekome nisam odgovorio na nedoumicu, pišite mi opet. Moram da priznam da je nalet poruka izazvao malo paničenje u produkciji Libertanije ali strasti su se smirile, vino je odradilo svoje. Imate još slobodnih brojeva i pametno birajte 👁️🗺️ Nadam se da ne zamerate kašnjenje, ali sve je to u roku službe, trudim se! Ovo obećava, ako se po noći izdanje poznaje..

EDIT: Spisak slobodnih brojeva u prvom postu teme.

Last edited:
Nina Hagen zadovoljna preselekcijom kandidata i smatra da je dobra odluka pala za odabir poslednjeg predstavnika u godini.
Stigli smo u Libertaniju sa punim kapcitetom da zatvorimo ovu veoma uspešnu godinu za Bebilend.
Vizuelni prikaz podrške našem predstavniku.

Berlin%2C_R.F.A_%281979%29_-_Nina_Hagen_-_%C2%A9_Alain_Bizos_Zone_contenant_les_pi%C3%A8ces_jointes.jpg

Iz studija Libertanije dojavljeno je da je atmosfera među takmičarima uzavrela a prijave samo pristižu! Kroz ovo putovanje vodiće vas voditeljke izdanja Marija Kulić i Saška Karan, koje su kako nam je dojavljeno, u ratu i to zbog vođenja programa!
WhatsApp Image 2023-12-02 at 12.32.32.jpeg

Kako je profesionalizam na prvom mestu produkciji Libertanije, danas će Marija Kulić predstaviti prvu od mnogih #THROWBACK putešestvija Liberte.

Moon and Stars Minimalist Phone Wallpaper (2).webp

Pesma sa kojom sam debitovao i otkrio čari FSC-a bila je Grčka numera pod nazivom "De me kseris den Se Ksero" :gr: sa kojom sam doživeo prvi krah i nisam se plasirao u finale. - 15. mesto drugog polufinala u organizaciji MilanaB { 224. FSC - Nemoj biti Leo 2}

Last edited:
TVP: Spremni za Libertaniju
Iako se u Svemirdonu nismo proslavili, iz istog nosimo samo najlepša sećanja. Miach je predstavila našu zemlju u najboljem sećanju, a ispala je pukom nesrećom.

YW9uD40.png

xzfFbND.png

Petarstanska delegacija saznaje da nije prošla u finale

Ovu sezonu na kraju završavamo zadovoljni, a nova delegacija kreće put Libertanije večeras. S obzirom na to da su Petarstan i Libertanija na istoj planeti i na istom kontinentu, očekujemo da će troškovi učešća biti znatno manji. Tako ćemo moći da više uložimo u sam nastup.

TVP je bio na meti kritika fanova jer je Miach na sceni bila sama i imala, po njihovim mišljenjima, poprilično jednostavan nastup.

Čestitamo još jednom pevačici Selin na pobedi. Selin je jako popularna u našoj zemlji i drago nam je što je baš od nas dobila visoke poene. Petarstan i dalje pamti hit Heart in Two sa kojim je već pokušala da pobedi na FSC-u.

Za kraj ovog obraćanja, donosimo vam ekskluzivnu fotografiju sa postavljanja scene 254. FSC-a:

YiFHzTO.png

Iz studija Libertanije dojavljeno je da je atmosfera među takmičarima uzavrela a prijave samo pristižu! Kroz ovo putovanje vodiće vas voditeljke izdanja Marija Kulić i Saška Karan, koje su kako nam je dojavljeno, u ratu i to zbog vođenja programa!
View attachment 12779

Kako je profesionalizam na prvom mestu produkciji Libertanije, danas će Marija Kulić predstaviti prvu od mnogih #THROWBACK putešestvija Liberte.

View attachment 12780

Pesma sa kojom sam debitovao i otkrio čari FSC-a bila je Grčka numera pod nazivom "De me kseris den Se Ksero" :gr: sa kojom sam doživeo prvi krah i nisam se plasirao u finale. - 15. mesto drugog polufinala u organizaciji MilanaB { 224. FSC - Nemoj biti Leo 2}

Ovo na sve liči osim na LIBERTaniju! 😌🤭💥

Back