Ro97
Ekspert
Svu energiju ste ispucali na pravljenje AI slikaMi nećemo imati snage za ovaj tempo, jer ćemo se upokojiti nestale su nam injekcije adrenalina.
Svu energiju ste ispucali na pravljenje AI slikaMi nećemo imati snage za ovaj tempo, jer ćemo se upokojiti nestale su nam injekcije adrenalina.
To je jer ste Ruleta onako zarobili.. Sram vas bilo...Mi nećemo imati snage za ovaj tempo, jer ćemo se upokojiti nestale su nam injekcije adrenalina.

I još me AI sprda i ne sluša instrukcije.Svu energiju ste ispucali na pravljenje AI slika![]()
Uuuu konačno i meni nešto izCharis Savva - Κρυφτό
Charis Savva je grčko-kiparska pevačica 2008. godine, sa 10 godina, zajedno sa Elenom Manuri, predstavljala je Kipar na Juniorskoj Evroviziji sa pesmom „Gioupi Gia“. Sledeće godine je učestvovala u kiparskom šou talenata „Get On Stage“. Njen debi singl objavljen je 2016. godine. Večeras će se predstaviti pesmom Krifto.
View attachment 13066
Država:![]()
Jezik: Grčki

Colonia - Svijet voli pobjednikeView attachment 13067
Kolonija je naziv popularne hrvatske muzičke grupe iz Vinkovaca koju trenutno čine Boris Đurđević i Ivana Lovrić. Nastala je kao plod saradnje Borisa i Tomislava, radijskih voditelja i producenata, i Ire, koja im je pevala vokale pri snimanju reklama. Ime Colonia potiče od rimskog naziva za Vinkovce, u kojima su odrasli Boris i Tomislav. Grupa Kolonija vlasnik je mnogobrojnih hitova a pesmom "Svijet voli pobjednike" šalje jasnu poruku - i kada je najteže, budite pobednici!
Država:![]()
Jezik: Hrvatski