257. FSC - Spektar Emocija!

Nadam se da ću stići sve pozavršavati do 20:00 pa da stignem pratiti predstavljanje uživo.
Nekako me još od otvaranja teme više zanimaju one negativnije emocije pa me živo zanima ovih 15 pjesama:

Ne znam za vaša iskustva, ali kod mene je uvijek palilo to da sam se loših raspoloženja i emocija rješavala uz pjesme. I danas ću se prije zatvoriti u sobu, pustiti pjesmu i pjevati / vikati / vrištati / plakati, nego što ću uletjeti u konflikt i krvnički se posvađati. Nakon toga mogu smireno razgovarati. :D

Slično i ja postupam. U svojoj najgoroj depresiji najviše mi je pomoglo da slušam muziku i tako neke propovedi koje bi me podigle. Izbegavam konflikt i više se povučem u sobu i istresem sve emocije dok sam sam nego u društvu da eksplodiram :D. Pre sam bio živac ali najveća terapija su mi definitivno knjige i muzika.

Uskoro ću krenuti sa objavljivanjem pesama. Treba mi još malo vremena da sve pripremim.

Takodje. Volim da se osamim neko vreme, s tim sto ja najavim mojim najblizima (sto porodici, sto prijateljima) i onda znaju na cemu su i puste me da prodje.

Inace, ocekivano da ljubav dominira na ovom FSC-u i tu ocekujem da mi se vecina pesama dopadne, a mozda mi bude i glavni favorit.
Dobrodoslica za novog/u ucesnika/cu Jasamtvojdetektiv. Kao i za zelenog ako debituje (nisam upucen da li je do sada ucestvovao).

Destry94 sretno na novom poslu.(y)

Sad mi je zao sto nisam poslo jednu zescu pjesmu, lek za dperu i bojim se da mi netko nije lapio taj singl al dobro ima jos boljih 🥰

Dobrodošli svi! Počeću polako sa predstavljanjem pesama. Planiram da ih predstavim po emocijama a posle ću ostaviti spisak polufinala u prvom postu.

Pre svega želim da vam se zahvalim na vašim prijavama i generalnom strpljenju samnom. Nisam najbolji organizator, predpostavljam da ću napraviti još milion grešaka tokom organizacije ali se zaista trudim da svima izađem u susret i da sve prođe kako treba jer najiskrenije da mi nije stalo do ovog foruma do ovog takmičenja i muzike koja se ovde sluša, nikada se ne bih upuštao u ovako nešto. Vaše pesme na ovom fscu su me jako obradovale jer sam u njima video vaš trud. Zaista ste me oduševili pesmama i kako ste svi ozbiljno shvatili zadatak i potražili odgovarajuće emocije i duboko zalazili u tekstove pesama. Nadam se da vas nisam puno namučio i da ćete sada zaista uživati u slušanju ovih pesmi!

Na kraju predstavljanja vas očekuje jedno iznenađenje. Nadam se da će vam se ono dopasti.

Voli vas vaš Destri!

Dobrodošli svi! Počeću polako sa predstavljanjem pesama. Planiram da ih predstavim po emocijama a posle ću ostaviti spisak polufinala u prvom postu.

Pre svega želim da vam se zahvalim na vašim prijavama i generalnom strpljenju samnom. Nisam najbolji organizator, predpostavljam da ću napraviti još milion grešaka tokom organizacije ali se zaista trudim da svima izađem u susret i da sve prođe kako treba jer najiskrenije da mi nije stalo do ovog foruma do ovog takmičenja i muzike koja se ovde sluša, nikada se ne bih upuštao u ovako nešto. Vaše pesme na ovom fscu su me jako obradovale jer sam u njima video vaš trud. Zaista ste me oduševili pesmama i kako ste svi ozbiljno shvatili zadatak i potražili odgovarajuće emocije i duboko zalazili u tekstove pesama. Nadam se da vas nisam puno namučio i da ćete sada zaista uživati u slušanju ovih pesmi!

Na kraju predstavljanja vas očekuje jedno iznenađenje. Nadam se da će vam se ono dopasti.

Voli vas vaš Destri!
Biću zao ako ispravim gramatičke greške, stiskam se da to ne uradim 😂 Volimo te Destry! Samo cepaj

Prva pesme nema na spotify-u. Petre nisam pripremio spotify linkove ali ću probati da ih stavljam uporedo sa yt linkovima. Nadam se da ćete imati strpljenja samnom :D

Druga pesma za večeras je

Giorgos  baner.webp

Al sham - super spot, osim što je pjesma o ljubavi, u spotu su maske, a danas zadnji dan karnevala - 100 % pogođeno, nisi mogao odabrati bolju pjesmu za otvaranje. :D

Sledeća pesma je malo specifičnija od ostalih. Zašto? Ovde vladaju dve emocije. Tuga i Ljubav! Njih sam odlučio zajedno da vam predstavim.

Za razliku od naše prve izvođačice za večeras koja nam dolazi iz Palestine i gospodina koji dolazi iz Grčke sada imamo Fabiana Marsauda ili ti Grand Corps Malade koji nam dolazi iz Francuske! Pesma koju on izvodi nam donosi puno bola i nostalgije.

Grand Corps Melade.webp

Volim ovako predstavljanje kada ima neki opis, informacija ili pojasnjenje. (y)

Back