257. FSC - Spektar Emocija!

Kome još nisam odgovorio odgovoriću čim stignem da pročešljam tekst i uverim se da pesma odgovara emocijama.

Sad idem kod frizera pa me neće biti neko vreme ali vi slobodno šaljite pesme a ja odgovaram čim stignem ^^

I ja poslao pesmu koja je već neko vreme stajala na listi i čekala pravo izdanje za nju, i mislim da je ovo savršeno izdanje za ovakvu pesmu

Ok. Da pomognem onima koji još ništa nisu poslali. U tekstu mi je potrebno da vidim da pesma govori o jednoj od emocija koja je na logou. Ona ne mora EKSPLICITNO da se spominje u tekstu ali moram videti da se baš o njoj govori.

Primer - ako u tekstu postoje reči - muka mi je kad pitaju kako ide - ja ću to povezati sa osećajem neugodnosti i to je ok. Prihvatio bih tako nešto. Ali ako u tekstu apsolutno nigde se ne spominje nešto što bi mi ukazalo na emocije koje ste označili u poruci takve pesme neću prihvatati.

I ako je tekst dubok i sadrži više poruka ali nema eksplicitnih reči koje opisuju datu emociju, ja ću opet prihvatiti ako budem video da tekst aludira na tu emociju i može da se poveže sa njom. Važno mi je da je pesma prožeta emocijom koju ste naveli, ne mora biti direktna reč u tekstu. Ali ako ja nikako ne mogu da povežem tekst sa emocijom koju ste naveli, odbiću takve pesme.

Last edited:
Ja sam poslao još jednu od mnogobrojnih flopara sa moje liste. Ako bude prihvaćena očekujem da filharmonija bude zgrožena. :cool:
tyler-hynes-hynies.gif

Pesma prihvaćena 😍 ovo je najveći rizik do sada! I zaslužujemo ponovo gornji deo finalne tabele! Ali, šta bude biće, bitno da volim pesmu i uživam u njoj ✨

I naša je prihvaćena, ne znam šta da očekujem, verovatno finale i opetneko 16. 17. mesto :D

I ja poslao nesto sto sam planirao vec odavno da saljem 🤗 Ja zadovoljan, videcemo kako cete vi biti zadovoljni sa tim predlogom ☺️

Odlična tema, bravo Destry! Ne znam šta da šaljem, po običaju, mali milion opcija mi se vrzma po glavi.

Preseci Djole, znam da je to Vagama teško ali boli mozak kad se javlja nova pesma svako malo. 😂

Dvoumio sam se izmedu pjesme koju sam planirao poslat i pjesme koju sam tek otkrio i naravno poslao goru. #storyofmyfsc

Pesma prihvaćena, tema odlična 😁
očekivanja: samo da nije poslednje i jedno ispod crte mesto u polufinalu xD

Back