Paučica
Ekspert
Jedino ovi iz Zvornika pricaju ekavicomA to ne znam, ali znam da se u Podrinju ne govori ijekavicom, mada ima i onih koji govoreA ovi Goci su mozda i sa druge strane Drine
![]()
Jedino ovi iz Zvornika pricaju ekavicomA to ne znam, ali znam da se u Podrinju ne govori ijekavicom, mada ima i onih koji govoreA ovi Goci su mozda i sa druge strane Drine
![]()
Govoris o Zvorniku ili M.Zvorniku? Srbiji ili R. Srpskoj?Jedino ovi iz Zvornika pricaju ekavicom
Ne govori često, postaje doživotno.Ja sam luda
O Zvorniku, mislim na BiH. Samo oni i eventualno neki iz Bijeljine, ali foliraju seGovoris o Zvorniku ili M.Zvorniku?
Bukvalno mi u glavi Drz se mala drz se dobro mi se paziNe govori često, postaje doživotno.
Konobaru bacaš pare, piješ vinoBar da je neka normalna pesma od Breskve![]()
ok, mislio sam da je prica o Podrinju u Srbiji, tamo se normalno ne prica ijekavicomO Zvorniku, mislim na BiH. Samo oni i eventualno neki iz Bijeljine, ali foliraju se
Meni je ovo odbijeno:Mi ili smo tužni ili prepuni ljubavi. Dobro, ima malo i besa.
Ne ne, na drugu stranuok, mislio sam da je prica o Podrinju u Srbiji, tamo se normalni ne prica ijekavicom![]()
Rudoa u Prijepolju pričaju ijekavicom haha
uskraćen si za drugu 12ticu za redom od naše malenkostiMeni je ovo odbijeno:
Verovatnoa u Prijepolju pričaju ijekavicom haha