Udacu se kad ja kleknem i zaprosim ali hvala na željama #teskoje
To je pričala i moja žena pa sam ja kleknuo i umesto odgovora dobio sam pitanje - jesi li ozbiljan?

Udacu se kad ja kleknem i zaprosim ali hvala na željama #teskoje
Ja sam sad u fazonu da bih ga mozda i odbilaTo je pričala i moja žena pa sam ja kleknuo i umesto odgovora dobio sam pitanje - jesi li ozbiljan?![]()
Ja sam sad u fazonu da bih ga mozda i odbila![]()
e sad mi se vise ne udaje
![]()
Ne nerviraj se, ko glasa glasa ko nije ne osuđujemo sve ok zna pravilaDrko nije glasao ni u produženom roku!
Hajde, biću tolerantan, pa čekam još akademskih 15 minuta i to će stvarno biti momentalno poslednji rok za glasanje.
Kunem se da sam to prvo pomislila jutros al reko nije 1. April, 8.mart je. E baš neumesna šala! Igrati se sa osećanjima mene kao žene na današnji dan je nečovečanski akt! I što je najgore, nije zbog finala što bi prošla, ali obradovala sam se zbog nade da dzentlmeni danas ipak postoje. Idem da kupim sebi poklone.Ovo mu vise dodje kao prvoaprilska sala![]()
Taman posla, pa Ivana bi me prva obesila kad bih to uradio iako je i ona jedna od "dobitnica" današnjeg poklona!
Don't hate!!!![]()
![]()
![]()
Bila bi da nije bila propraćena ovom neumesnom šalom u koju sam poverovala. Šta ja znam što ti namiguješ na kraju posta, možda hoćeš da ispadneš šmeker. Ajd da je dan zaljubljenih, ili neki tako datum, ali 8. Mart !!! Kako ne poverovati?Zar ruža nije lepša od prolaska u finale u nekoj nebitnoj igrici?![]()
Šta ja znam što ti namiguješ na kraju posta, možda hoćeš da ispadneš šmeker.