258. FSC - Risiko

Bravo, Filhy!
Znači netko mi je skinuo 2 pjesme, a od toga jednu koju već dugoooooo želim prijaviti, a nisam... 🥲
Čak 47 prijava, wow...

Pohvale na lepoj i edukativnoj priredbi. Pored svoje, znam još jednu pesmu (neki će možda pomisliti i da sam je poslala, pošto sam učestvovala sa njom na drugom forumu, ali ovaj put ipak ne) tako da će biti zanimljivo slušanje.😀

Super priredba, sve pohvale Filji!
Jedna baš draga pesma mi je skinuta sa liste :(

Hvala vam svima na pohvalama! :love: 😇 Nadam se da ste makar malo uživali u priredbi.
Izvinjavam se što sam se na početku malo upleo jer nisam stigao sve da završim, pa se malo odužilo jer sam još nekoliko banera usput završavao. U jednom trenutku mi se pojavio manjak banera 😅 ali je relativno brzo rešen (nađen).
Izvinjavam se takođe što su baneri za ostale kontinente van Evrope ispali jako sitni, pa nije lako pročitati bez udubljivanja. 😟 Nisam hteo da previše zauzimaju, ali ispalo je baš premalo, na šta nisam lepo obratio pažnju na vreme... To mi je baš krivo.
Inače, prvi put sam sada pre par nedelja krenuo da koristim canva program, nikada u životu nisam radio, pa nisam još uvek stekao neku rutinu i spretnost (koju i inače nemam). Naravno, baneri su miljama daleko od nekih jakih vizuala i umetnosti, ali sam samo hteo da svoju jednostavnu zamisao realizujem na ovaj način, pa mi je drago da ste prepoznali trud koga, moram da kažem, je itekako bilo. Prethodne noći sam spavao manje od dva sata da bih sve završio.
Dosta, ali baš dosta vremena su mi oduzimale one statistike o svakom forumašu koje sam pravio. :)
Biće, nadam se, bolje prilikom objave polufinalnih i finalnih glasova.

Elem, komisija na čelu sa kRizikoR Bjorkmanom je završila svoj deo posla što se tiče rasporeda po polufinalima i redosleda nastupa. 😊
Vi možete da glasate počev od sutra u 10h, a ja ću uskoro poslati svoje glasove Milošu.
Biće postavljene i YouTube i Spotify plejliste!

PRVO POLUFINALE: ✈️

DRUGO POLUFINALE: 🚀

Raspored po polufinalima je takođe u prvom postu.

Last edited:
Back