258. FSC - Risiko

Lako sam glasao, jer mi se top odmah izdvojio, a dole je moglo biti svakojako.

Ocene za pesmu su mi dobre, i, iako to nije sasvim pouzdani reper, mislim da imam dobre šanse za prolaz. 😌
Bravo! Ajde sad jedan semafor 😂

Bravo! Ajde sad jedan semafor 😂
marija-serifovic-%C5%A1erifovi%C4%87.gif

Još jedan razlog da se pročitaju, možda nešto i naučite! 🤌🏻

Jao ja ne mogu da glasam, meni je previse dobrih pesama u pf...
Desice se da cu za nesto glasati u finalu, a nisam u pf, garant!

Negde smo tačno na polovini glasalih u oba polufinala i više nema nijedne pesme sa nula poena. 🙂

Ono što mogu da kažem je da mi je ultra zanimljiv ovakav način praćenja glasanja. 🤩
Inače, za sada se u prvom polufinalu nekoliko pesama baš izdvaja, a s druge strane, nekoliko njih i dalje visi na jednocifrenom broju bodova. U drugom polufinalu je situacija izuzetno napeta i sa svakim glasačem se stanje pesama (ispod i iznad crte) drastično menja!

Još oko pet sati je ostalo do slanja podsetnika. 🙂

Preslušala sam pesme, ne znam kako bih glasala, ok su mi pesme ali ne preterano interesantne, možda nekih 3-4 mi se izdvojilo iz mog pf ostalo je sve tu negde slične po utisku. Još mi se ne glasa, poslušaću još malo, valjda će se stvari malo iskristalisati pa odvojim jasnih 10 pesama za poene.
@Filhy sve pohvale za organizaciju, zaista lepo i posvećeno sve radiš!

Ne čeka mi se :ROFLMAO: biće neočekivano šta god bude budući da imamo recenzije od možda 4 samo učesnika

Možd i ja objavim semafore da se pridruzim kritkcnoj masi kojoj je vazno tuđe mišljenje

Back