258. FSC - Risiko

Aha to se sad tako zove
Koje? Ne znam sto ucestvuju ljudi ako ih smara i cekaju samo zvanicne rezultate al vise stalno na forumu. Okej je da ne bude neko raspolozen ili inspirisan ili da nema vremena, al kao joj smara me da komentarisem je malo bezveze.

Kakvi su ovo napadi na Zelenog 🤣
Ali Pauk je u pravu jednim delom, svako ko može treba da učestvuje, da se ne svodi sve na čekanje rezultata i to je to, ali opet možda neko stvarno nema vremena pa je u tom slučaju opravdano

Kakvi su ovo napadi na Zelenog 🤣
Pa ja Zelenog 'ne poznajem' al vidim da ovde stalno bocka. Nije u redu. Posle mog izdvojenog vremena i truda da poslusam i prokomentarisem bas sve pesme iz oba polufinala on je napisao nešto tipa 'Ko ste vi' i prećutala sam. Al ne može da bocka posle svakog komentara, nije u redu.

O cemu vi pricate? Tko ste vi da me tako nemilosrdno prozivate? Hajde za Necu razumijem, ali vi? Tose nisam nadao.

Hoces li prezentovati pesme koje se nisu kvalifikovali kao Destry ili one koje idu u finale?

Pa ja Zelenog 'ne poznajem' al vidim da ovde stalno bocka. Nije u redu. Posle mog izdvojenog vremena i truda da poslusam i prokomentarisem bas sve pesme iz oba polufinala on je napisao nešto tipa 'Ko ste vi' i prećutala sam. Al ne može da bocka posle svakog komentara, nije u redu.
Ma šta se obazireš na trolove? Samo lagano.

Pa ako ljudi ne kazu neki komentar kako da znam da li onda znaju sta ocenjuju ili lupetaju random numere i bodove :ROFLMAO:

Pa ako ljudi ne kazu neki komentar kako da znam da li onda znaju sta ocenjuju ili lupetaju random numere i bodove :ROFLMAO:

Pa nekada imamo više forumaša koji daju svoje semafore ili komentare a nekada manje. Kada bi smo imali komentare ili semafore od svakoga mislim da bi rezultati postali manje više predvidljivi :D

Sastavljam glasove, 4 pesme ispod crte, žao mi je da ih izbacim. Moje pf jako dobro.

Back