258. FSC - Risiko

İpak sam bila blizu sa procentom, samo je 50% forumašica prošlo. 😆 Hvala svima na mizernih 17 poena (videću ko ste na kraju), iskreno i nisam se nešto preterano potresla jer sam pesmu tražila skoro u minut do dvanaest, zbog PzE i još ponečega sam smetnula sa uma datume. Usput sam još pogrešan trenutak izabrala da šaljem nešto na afrikaansu jer mi se malo šta što mi se dopalo uklapalo u uslove. Od pesama koje su ispale, poene dobili Alyosha 6 i trio iz Afrike 5 poena, čini mi se.

Sto se tice mog polufinala samo dve pesme za koje sam glasala nisu prosle, od toga je jedna dobila 6 poena a druga samo 1.

Uspešnost 100%, kao Dežurni do prošlog FSC-a. :D

slatka-si-dalila.gif

Slatka si

Ajte brze ovo malo da sto pre krene sledeca 🤣

Ove sto su ispale mi ovako na slepo dosta zanimljivije deluju od finalista znaci vec se spremam da u buduce lizem dno i molim se dvocifrenom broju poena posto kako ste dali ovoj holandskoj da ispadne sram vas bilo

Ajte brze ovo malo da sto pre krene sledeca 🤣

Ove sto su ispale mi ovako na slepo dosta zanimljivije deluju od finalista znaci vec se spremam da u buduce lizem dno i molim se dvocifrenom broju poena posto kako ste dali ovoj holandskoj da ispadne sram vas bilo
Onom brendonu? He he zao mi samo jer jr bila Ivana

İpak sam bila blizu sa procentom, samo je 50% forumašica prošlo. 😆
Pa ne, ipak 4 od 7 su prošle (57,14%). Ti, Margy i Detektivka ste out, a Pauk, Veronika, Šparkla i Etika su prošle. :)

Filhy samo si mi nesto bio previse blag za nas sto smo ispu*ili....trebao si vise da nas patosiras sa komentarima....volim ono tvoje, pukla je...:D

NEVERICA! Šta se krije iza debakla Saint Stefanie i da li je vreme za promenu šefice delegacije Goge Sekulić? (FOTO)
Nakon što je otpočela nova sezona FSC-a, naša država zabeležila je 2 top 3 rezultata, ali i 2 debakla, šta je moglo da dovede do takvog kontrasta u rezultatima? Kako Capitol Times iz Saint Stefanie saznaje, pevačici i šefici naše delegacije, Gogi Sekulić, za koju smo ranije imali samo reči hvale, dijagnostikovan je disocijativni poremećaj ličnosti, te svakog drugog izdanja zaboravi na svoj identitet i umisli da je šefica delegacije Svemirdona, Electra Elite, te stručnjaci veruju da je upravo to razlog iza skandalozno loših rezultata naše države. Šefica je hospitalizovana dok se ne izleči od ovog retkog poremećaja, a da li će biti zamene ili će biti izlečena pre sledećeg izdanja, saznaćemo kasnije. ~ Capitol Times10ceb002ce35fffc5f7c4c6a4836959a.jpg2583291_elektra-elit-4_ls.jpg

Last edited:
Filhy samo si mi nesto bio previse blag za nas sto smo ispu*ili....trebao si vise da nas patosiras sa komentarima....volim ono tvoje, pukla je...:D
Taman posla, Nemanja, em vas kinjim ovako javno sa ispadanjima i još i da vičem "Vi ste najslabija karika - doviđenja!" :D
Hvala ti na učešću i svim pohvalama! :love: Nadam se da ćeš nam se brzo vratiti.

Drži se Gogo ne predaj se! Nikako nemoj da dozvoliš da ti kradu mandate!

Cestitke Filhy na fenomenalnoj priredbi i svemu sto si priredio kao organizator! Toliko strasti i pozrtvovanja.......zaista svaka cast.

Zao mi je sto Alyosha nije u finalu :( Zaista je zasluzila da se tu nadje.

Nisam imao nikakva specijalna ocekivanja, iskreno, ali eto, nekako se ipak desilo finale. Dosta dobrih pesama je takodje proslo ali bilo je i nekih sjajnih koje su nazalost ispale i apsolutno ce faliti u finalu.

Ono sto mi je daleko draze od mog licnog finala je sto smo moja Veronika i ja konacno uspeli da zajedno izborimo finale ♥️ Ovaj dan je bio poseban i za mene i za nju i drago mi je da se na ovakav nacin i zavrsava, kako god posle da bude u finalu ♥️

@Veronika Поздравляю нас с совместным финалом. Я тебя люблю ♥️

Cestitke svim ostalim finalistima i srecno u finalu!

ELEKTRA: ŽELIM POMOĆI GOGI!

Elektra je na press koferenciji izjavila
da želi pomoći svojoj kolegici iz St Stefanije, gospodži Sekulić Gogi. Uplatit će joj 150k eura za lijecenje novotrivene mentalne bolesti.

Nije htjela komentirati rezultate polufinala, kao ni vijesti o svom odlasku. Usput je čestitala bračnom paru Milošu i Veroniki na zajednom uplovljavanju u finale.

Dosta dobrih stvari je ispalo. Ali kao sto rekoste, sve je to stvar igre, neko mora i da ispadne. 😉

Ja u finalu, zadovoljan sam veoma 😍 Da me niste prosli put za malo izbacili, imao bih bas lep niz od 4-5 uzastopnih finala 🤭

Back