258. FSC - Risiko

Zahvaljujem se svojoj brizi za ljude oko sebe! Istinski sam se zabrinuo šta ćeš ti kod Lekija u sobičku! 🥲

Šteta što smo mi Hrvati katolicki rastrkani po Europi pa ne mozemo takticki katolicki glasat i slusat uzivo pjesme i Markove komentare

Htjedoh kao izignorirati dvije pjesme koje su mi "otete" s popisa, ali ne mogu protiv sebe. :love: Obožavam ih. Jedna je ostala u pf, a druga je ušla u finale. Obje su dobile 12. Nadam se da finalna pobjeđuje pa maka r za nekog drugog iako više od godinu dana razmišljam hoću li ih prijaviti ili ne... 🫶

Presek nakon 26 glasača:

1. 95
91
88
78
78
6. 75
75
70
69
65
11. 65
64
64
54
54
16. 50
50
49
49
45
21. 44
43
41
38
14

Htjedoh kao izignorirati dvije pjesme koje su mi "otete" s popisa, ali ne mogu protiv sebe. :love: Obožavam ih. Jedna je ostala u pf, a druga je ušla u finale. Obje su dobile 12. Nadam se da finalna pobjeđuje pa maka r za nekog drugog iako više od godinu dana razmišljam hoću li ih prijaviti ili ne... 🫶
Iz besa da ih osakatiš?
Užas. Dobro.

Ma kakav bijes. Više ono: TKO JE TAJ LIK? Iznenadilo me baš da ih je netko našao... Ali naravno, šteta osakatiti nešto što obožavaš...

Slažem se, meni je tako na ovom FSCu za jednog izvođača, ali ne i za pesmu.

Što se tiče finala, izdvojio sam 12 pesama za poene, i pretumbavao sam i pretumbavao i na kraju došao do top 10. Bilo je teško glasati, ali nekako sam raspodelio.

Ja sam još juče odvojio deset pesama za poene ali bilo je teško odrediti kome šta. Jedino su 8-12 bili sigurni.
Jako finale.

Naši su glasovi poslani, oduševljeni smo! Finale je bilo poput zvjezdane eksplozije, obasjavajući pozornicu sjajem nevjerojatnih talenata! Svaka nota je bila poput munje koja je probila nebo, svaki glas je odjekivao poput groma, ostavljajući nas bez daha. Pjesme su bile poput moćnih himni koje su dirnule u srž duše, uvlačeći se poput vatre u naša srca i ostavljajući nas prožete emocijama do samog kraja. To je bilo više od samog natjecanja, to je bila simfonija strasti, snage i nevjerojatnog talenta, koja je osvojila naše duše i zarobila nas u svijetu čarolije glazbe!

Sve vas volim i navijam za vas! Podrška! 🌷

meni je finale zaista vrh, jedva sam glasao, pisao brisao po papiru...kad tako žvrljam znači da je dobra edicija, kad odmah ispišem na kompu/telefonu i ne baš..

Poslao sam glasove. Jedva sam se odlučio kako da glasam. Ostavio sam neke jako dobre pesme bez poena.

Još osmoro vas treba da glasa do 17h. 🙂

Priredbu ćemo standardno u 20h.

• Like
Reactions: Mrm
Back