258. FSC - Risiko

Kad smo vec kod toga....trenutno nemamo niti jednu prijavu za organizaciju (u slucaju da pobednik odbije).

Ukoliko neko ima zelju, ideju....cekamo sa nestrpljenjem :D

Ja ovo izdanje osetio nisam, ali mislim da je do ESC/NF sezone, klasika. Drago mi je što sam u finalu, ali svejedno mi je kako će proći pesma.

Treba nagraditi uloženi trud i vreme organizatora. Ja se ne usuđujem da se prijavim 😔

Finale je odlično, iz mog pf je prošlo 8/10 pesama kojima sam dala poene a imala sam minimum 5 pesma iz suprotnog koje su mi dobre.

Moja pesma će proći verovatno loše, ima realno dosta konkurentnijih pesama od nje.

Glasalo se da bude AQ, ne razumem šta je problem da se uvede osim što to nekome na vrhu ne odgovara iz ko zna kojeg razloga

Najlakše je da ako se većina slaže da organizator bude DF onda napravimo tako da je svako izdanje random to u koje PF on ide ili da napravimo tako da organizator i pobednik na prošlom izdanju uvek budu u suprotnim polufinalima. Koliko god komplikovano zvučalo mislim da samo trebamo početi sa tom praksom i onda u hodu videti šta i kako.

Glasalo se da bude AQ, ne razumem šta je problem da se uvede osim što to nekome na vrhu ne odgovara iz ko zna kojeg razloga
Glasalo se bez konkretnog predloga implementacije. Dok se to ne smisli, ne može se ni primeniti, rečeno je više puta. Treba smisliti tako da se u obzir uzme sve što bi trebalo.

obrnuta polufinala, recimo nek pobednik uvek ide u prvo, a organizator u drugo pf i ostatak se raspodeli kao do sada

ako je organizator pobednik onda kao po starom

Po meni nije dobar predlog, jer bi se ukoliko poslažeš pesme po ovom sadašnjem sistemu lako moglo otkriti po tome koja se ne uklapa šta je poslao organizator (ili pobednik zavisno od toga ko je u drugom polufinalu). Mislim, jasno je da to neće svima pasti na pamet, ali našao bi se neko ko je pametan.

A da neko ko ne učestvuje, npr. Miloš, svakog izdanja javi organizatoru u kom je pf koji DF? Nasumično se podele svakog izdanja i to je to.

Videćemo šta ćemo. Nije se odustalo od toga, već jednostavno ništa od predloga nije adekvatno, a i nedostatak slobodnog vremena je problem.

EDIT: Glasala konačno, posle duugo vremena minimalna prednost jednom polufinalu, u ovom slučaju pesmama iz drugog.

Last edited:
A sta mislite o tome da organiztor FSC-a koji ne udje u finale dobije kao nagradu poen ili dva, moze i vise, na LU?
To se ionako ne desava na svakom izdanju, a nije ni komplikovano.

Glasala. Lepo finale. Kod mene 7:3 u korist prvog.

Svi ste glasali i imamo pobednika! 😀
Bravo za vas! 👏 Vidimo se u 20h.

Back