258. FSC - Risiko

Sve sem poslednjeg mesta će za mene biti uspeh, iskreno ne znam ni kako sam u finale ušao. :ROFLMAO: Posalo sam žanr koji privatno često slušam, u poslednje vreme sam posebno u tom "mood"-u, skroz van sigurne zone. :giggle:

Jel možemo da dobijemo broj pogodaka, lakše je nego da brojim jer se ne sećam svih 😂

Naravno da sam Destriju (ponovo) dao 12. ❤️ Neverovartno kako pogađa moj ukus, iz izdanja u izdanje, bez greške.

Nastavljamo sa gošćom, a to nam je sjajna pobednica prethodnog izdanja, Zaho de Sagazan, koju srdačno pozdravljamo. 🥹

Ups, pardon! Dogodilo se nešto neočekivano!!! FSC tabela finalnog glasanja je nestala i mi nemamo rezultate! ☹️☹️☹️
Upućeni tvrde da se nalazi negde daleko u Sibiru i da KGB, a verovatno i sam Putin (ne Ivana) imaju veze sa tim! 🤯🤯🤯

Nešto moramo da uradimo po ovom pitanju. Pošto je Zaho Francuskinja, ona nas je uputila na svog „zamenika“, odnosno sadašnjeg Pokijevog pulena Rosenfelda koji je jedini Francuz koji se upravo takmiči.

Iz :frb: dakle krećemo da na Riziko tabli usmeravamo vojnike! Strojeve jedinice i divizije u formaciji napada 1, 2 i 3 su SPREM-NE i oštro dejstvuju u pravcu istoka!!!

Back