Dobro Djole, ja se ovde otpocetka salim i prenaglasavam osecanja, dakle nekad i karikiram - ne shvatajte sve doslovno stvarno nisam maloumnaA možda je jedini motiv pošiljaoca to što voli pesmu, nevezano za tebe? Možda nije ni video tvoj skrinšot, možda jednostavno zna pesmu od ranije i ukazala mu se prilika da je pošalje?
Dobro, samo to naglašavam kao opciju, a verujem da će nam pošiljalac na kraju izdanja razjasniti misteriju.Dobro Djole, ja se ovde otpocetka salim i prenaglasavam osecanja, dakle nekad i karikiram - ne shvatajte sve doslovno stvarno nisam maloumna
Moram priznati da je peama brutalna. Tako da ko god da je poslao svaka čast. Na prvo slušanje me kupila.Stoji mi u highlightovima na instagramu od ovog datuma, a znam je jos duze, ako ona stvarno se dobro plasira bicu srecna svakako.
View attachment 20097
Setila sam se toga hahahahahaha ali nisam, bila bi fora basPlot twist - Možda je paukinja zapravo poslala tu pesmu nego koristi situacija da je izreklamira maksimalno i na kraju pobedi!
Plot twist - Možda je paukinja zapravo poslala tu pesmu nego koristi situacija da je izreklamira maksimalno i na kraju pobedi!
Plot twist - Možda je paukinja zapravo poslala tu pesmu nego koristi situacija da je izreklamira maksimalno i na kraju pobedi!
Kakve su beneficije?Sad kad ispadne žrtva...
Ako pesma postoji 4 godine kako to da je forumas i univerzum cekao da se ja ovde pojavim i da skrinsotujem pesmu pre nepunih mesec dana i objavim na forumu i da se bas ta pesma sad pojavi... nema teorije da je znao pesmu ranije jer bi je tako dobru do sad za 4 godine objavio.A možda je jedini motiv pošiljaoca to što voli pesmu, nevezano za tebe? Možda nije ni video tvoj skrinšot, možda jednostavno zna pesmu od ranije i ukazala mu se prilika da je pošalje?