259. FSC - Ordinacija dr Leo

Ne znam kako ćete glasati, ja sam jedva, a pritom su mi neki od favorita u suprotnom pf

Lepo i zanimljivo predstavljanje pesama, samo sto je krenulo onako, bez najave. (y) Znaci zamalo obaranje rekorda. Vidim ima povratnika, novih... sto je dobro.

Danas necu prisustvovati Slusamo FSC prvog polufinala, zbog posla, a sutra mogu samo do pola, zbog treninga. Neodgovaraju mi termini. :( Ali mi je drago da se ponovo krenulo sa tim. :D
Mislim da znam samo 3-4 pesme (nista neuobicajeno za mene). Zadovoljan sam sa pesmom i nadam se finalu.

Paučice sa Marsa, čak i da nisi tu pesmu postavila negde na forumu ne znači da je samo ti znaš. Ovde se često dešava da više forumaša pokuša da pošalje istog podrumara misleći da niko za njega nije čuo.

Ja sam npr. na Libertinom FSC-u rekao da bih ja za zadatak turbo-folk poslao Stoju i to baš sa ovom pesmom i šta sad... to ne znači da nikom drugom to ne bi palo na pamet.
A zasto bi mene univerzum toliko mrzeo da čeka da se ja pojavim na forumu i počnem učestvovati na fsc i nepromišljeno pre 20ak dana uradim skrinšot pesme da ovde sada proba biti prijavljena dva puta. Ako su pesmu od ranije znali eto čekali samo mene da dođem, osetili tako intuitivno i čuvali je sve godine. Šansa za to što pričate postoji, ali 0%.

Šta je bilo bilo je.

Sledeći put ovo da neko pošalje ako nije bilo (slučajno).

Obožavam što ćemo na kraju imati policijsku istragu povodom ovog slučaja.

Sledeća tema FSC: policijska tema

Back