260. FSC - U mojoj koži

Stefan ili zeleni pobedjuju! što me lično jako raduje.

Možda sam pesimista ali sam malo i realista!

Andia - De la dela - 12
Antonio José - Te han visto llorar - 10
Alina Eremia - Nu te mai aștept - 8
Skillet - Hero - 7
Antonia Gigovska - Kriva sam - 6
Tania Turtureanu - Iubește-mă - 5
Alternosfera - Aritmii - 4
wrs - Tu nu vrei - 3
Mina Kostic - Stariji covek - 2
Minelli - Nothing Hurts - 1

Čestitke Stefi, zasluženo!!!

Bravo i Milane na napetim rezultatima i organizaciji!

Drugo izdanje za redom 12ka mi na samom vrhu, život je lep. Naši rezultati ne toliko, ali bože moj.

12 poena Stefiju, 10 zakayi, 8 Arsenicu, 7 paučici i 10 Filhi u pf. Čini mi se da se tu pravi neki prećutni klan razmenjivanja poena, pošto sa svima njima razmenjujem baš dosta poena u zadnje vreme.

Bravo Stefane! Zaslužena pobeda!

Pobedila je pesma koju mnogo volim i jako mi je drago zbog toga.

Hvala svima koji su mi pomogli da ostvarim ovako dobar rezultat. Posebno hvala @Bebi-ju koji mi je ovu pesmu otkrio.

Na prvu sam se zaljubio u pesmu i iskreno jako mi je drago da je ovako dobro prihvaćena pesma na Rumunskom jeziku i to baš kod Milana na izdanju! Hvala ti Milane na organizaciji bio si fenomenalan!

Stefane organizuj i pravi neku rokačinu od teme!

Hvala svima 😍

Skillet je jedan od prvih rok bendova koje sam slušao još kao klinac, do ovog izdanja ih nisam razmatrao, ali potrefila se tema i poslao sam pesmu koju jako volim i drago mi je što mi je donela pobedu 🥰

Još jednom, hvala svima koji su glasali i čestitke @MilanB na odličnoj organizaciji!

Inače sam danas svakako prijavio temu za sledeće izdanje, tako da prihvatam organizaciju svakako, a tema je naravno, spremna.

Bravo Stefane odlična pesma 8 poena od mene, čestitke i zelenom na dobrom plasmanu, dupla 12 za Ami od mene 😀

Back