261. FSC - Heaven VS Hell

2 poena zafalila za finale

mira-skoric.gif

I za liberticu praaavdaa! I za mantru sto mi nije lako reci jer je to moj kolega sa suprotnog entiteta!!

Nisam razočaran plasmanom, možda jer sam u hajpu zbog Evrovizije (ništa ne može da mi pokvari to lepo osećanje baš kao Milici Dugalić dok milluje ružu) ali razlog za slanje ove pesme jeste pomalo bizaran. Zapravo sam ovu dvojicu otkrio baš preko ove pesme, koju sam čuo - tj. video spot na RTS3 kanalu - mada je prethodna koju sam slao daleko bolja, ali me je opsedala glupa ideja da organizujem FSC pod nazivom "Kurwa union", tako da sam prijavio ovu pesmu da mi to više ne bi padalo na pamet. 😌 Mada nije baš da mi se nimalo ne dopada pesma...:giggle: Često slušam njihove pesme iako ih ništa ne razumem, ali su mi skroz gotivni i taj hrapavi glas...

Neću stići da organizujem finalno slušanje sa live nastupima, ko zna zašto je to dobro. 😂

Ti dodaj ovde u temi linkove i rokove, a neka ti @Miloš poveća broj dozvoljenih simbola u drugom postu, pa kasnije samo edituj.

Uspešno je postavljeno na početnu stranicu, ja šaljem svoje glasove Petru uskoro, a vi možete početi glasati od 23:00.

RO sam uradio tako da slušamo pesme raja i pakla neizmenično.

Slušamo FSC ću organizovati ja, a termin ću vam javiti

Otvorene su prijave za Velikog Brata i za The biggest fan of ESC! Požurite sa prijavama jer su mesta ograničena (npr VB je 13 učesnika) i prijave traju dok se ne popuni taj broj, to može biti odmah, a može biti i danima! 👌🏻
Promašili ste temu! Dežurni iskakač

Izvinjavam se, morao sam iskoristiti priliku da izreklamiram ovde to jer će ljudi ovde i videti za to jedino 😂

Back